Gardena Cleansystem

Wanneer u op zoek bent naar grondige reinigingsproducten voor buitenshuis bent u bij Haxo aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor het speciaal ontwikkelde Gardena Cleansystem reinigingsgereedschap. Met deze kwalitatieve schoonmaakproducten wordt ieder schoonmaakklusje een feest! Door de grondige reiniging worden alle schoon te maken objecten weer als nieuw. De Gardena Cleansystem reinigingsproducten kunnen heel gemakkelijk worden aangesloten op de waterleiding, waardoor u in een handomdraai kunt reinigen. Ervaar het gemak van de Gardena Cleansystem producten nu zelf!

Gardena Cleansystem autowasset

Voor het wassen van uw auto hoeft u nu niet meer naar de autowasstraat, want dit kunt u nu heel gemakkelijk zelf doen! Met de Gardena Cleansystem set haalt u precies de juiste reiniging set in huis om uw auto grondig en optimaal te reinigen. De set bestaat uit een volledig draaibare wasborstel, watersteel en navulbare shampoo. Tevens leent deze set zich uitstekend voor het wassen van uw fiets of motor! Door middel van de Gardena System aansluiting kan de borstel heel eenvoudig worden aangesloten op het waternet. Koop de Gardena Cleansystem autowasset nu direct online bij Haxo en voorkom krassen op de auto en gesleep met emmers water en sponzen!

Gardena Cleansystem telescoop watersteel

Wanneer u moeilijk bereikbare plekken grondig wilt schoonmaken biedt de Gardena Cleansystem watersteel uitkomst! Op deze speciale telescoopsteel met waterdoorvoer kunnen verschillende opzetstukken worden bevestigd, waardoor u op lastige plekken ook grondig schoon kunt maken. Tevens vindt u in ons assortiment een Gardena Cleansystem handwasborstel met trekker voor het wassen van ramen aan de binnen- en buitenkant, schrobber en speciale shampoo voor een effectieve en langdurige reiniging! Koop een Gardena Cleansystem telescoop watersteel of één van onze andere hoogwaardige reinigingsproducten voordelig online bij Haxo, en profiteer van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering!