Gardena Combisystem

Het A-kwaliteitsmerk Gardena heeft verschillende mooie lijnen op de markt gebracht. Hiervan is de Gardena combisystem lijn een erg mooie, aangezien het vele artikelen bevat waarmee u uw tuin geordend en net kunt houden. Of uw tuin of gazon nu toe is aan een harkbeurt, of wanneer u wilt schoffelen of voegenkrabben. Met de tuingereedschappen van Gardena combisystem kunt u uitstekend uit de voeten! Bekijk het volledige aanbod van Haxo online. U zult versteld staan van het uitgebreide assortiment dat wij kunnen aanbieden! Wij kunnen de producten vaak snel uit voorraad leveren, zodat u direct het gemak van Gardena combisystem kunt ervaren. Hieronder doen wij een greep uit de meest populaire tuingereedschappen van deze lijn.

Gardena combisystem set

Eén van de meest geliefde producten uit de Gardena combisystem lijn, is de Gardena combisystem set. Deze set bestaat uit een Gardena combisystem telescoopsteel en een fruitplukker of boomzaag. Het handige van de Gardena combisystem set is dat de telescoopsteel te combineren is met alle denkbare tuingereedschappen die in de lijn beschikbaar zijn. Zo kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u met de set wilt gaan ondernemen. Kijk in ons product aanbod om te zien welke combinaties mogelijk zijn! 
 

Gardena combisystem verticuteerboy

Wilt u uw gazon in het voor en/of najaar ontdoen van mos, gazonvilt en onkruid? Dan is de Gardena combisystem verticuteerboy een uitstekende hulp! Door een goed uitgevoerde verticuteerbeurt neemt uw gazon weer beter lucht, water en voedsel op en blijft het in optimale conditie. De speciale tanden van de Gardena combisystem verticuteerboy dringen het gazon een paar millimeter binnen en verwijderen zo ongewenste groenresten uit de bodem. De Gardena combisystem verticuteerboy is geschikt voor alle stelen van Gardena combisystem. Er zit maar liefst een garantieperiode van 25 jaar op dit kwaliteitsproduct.

Gardena combisystem voegenkrabber

Wanneer u last heeft van gras, mos en onkruid in uw tegelvoegen en muurkanten kan het verstandig zijn te gaan krabben. De Gardena combisystem voegenkrabber is uitstekend geschikt voor deze klus! Monteer deze op een telescoopsteel en u bent klaar voor de klus. U kunt eventueel daarnaast ook voor voegenborstel gaan om lastige plaatsen op nette wijze schoon te houden. Heeft u vragen over de Gardena combisystem voegenkrabber of over overige producten? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag!