Gardena Spade

Bent u van plan om te graven in uw tuin? Dan is dit fijn om met een goede schep te doen waarmee je veilig werkt. Een Gardena Spade is comfortabel en door de handgreep met anti-slip bescherming heeft u een betere grip. Wij verkopen deze bijzondere spade met een D- of T-greep. Een Gardena Spade heeft een extra brede voetsteunbescherming met robuust profiel waardoor u meer kracht kan zetten. Het profiel voorkomt wegglijden. Bij Haxo krijgt u ruim 25 jaar fabrieksgarantie bij de aankoop van een Gardena Spade!

Gardena Spade Terraline

Wij hebben een ruim assortiment aan scheppen. De Gardena Spade Terraline is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo vindt u onder andere de puntspade, spitvork en damesspade in onze webwinkel. De spitvork is erg handig voor het omzetten van grond. Met onze Gardena tuinhandschoenen krijgt u nog meer grip tijdens het scheppen. Daarnaast bieden de handschoenen extra veiligheid. Voor de kleinere klusjes is het Gardena kleingereedschap aan te raden. Hier vindt u onder andere harkjes, krabbers en onkruidsteker. Voor het losmaken van een groot oppervlak biedt de Gardena Spade Terraline dé oplossing!

Gardena Spades

Wilt u graag de Gardena Spades bestellen? Bij Haxo profiteert u van een snelle levering! Bekijk ook onze Gardena grasmaaier. Deze maait nauwkeurig, zelfs wanneer het gras vochtig of lang is. De maaihoogte kunt u instellen met het 5-standensysteem en de grasvangbak zorgt ervoor dat u het afgeknipte gras eenvoudig kan weggooien. De Gardena Spades zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en een comfortabel handvat. Heeft u vragen over deze scheppen of andere producten? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!