Gardena drukspuit

Er zijn maar weinig planten en bloemen die zonder water kunnen. Met de Gardena drukspuit en zijn kleine zusje de plantenspuit kunt u uw tuin voorzien van het nodige water. De plantenspuit is verkrijgbaar in verschillende groottes variërend van 0,5 tot 1 liter. De Gardena handspuit is zelfs nog iets groter met 1,25. Kiest u voor de Comfort collectie dan heeft u een ergonomische plantenspuit die prettig in de hand ligt. Een speciaal ventiel voorkomt overdruk. Voor de grote klussen kunt u terugvallen op de Gardena drukspuit, verkrijgbaar in 3, 5 liter en 12 liter. Ideaal om bijvoorbeeld bomen en struiken mee te besproeien.

 

Gardena drukspuit 5 liter

Haxo heeft meerdere varianten van de  Gardena drukspuit 5 liter in zijn assortiment. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze een handige draagriem hebben. Ze zijn verstelbaar in straalsterkte. U bepaalt dus eenvoudig zelf of u gebruik maakt van de sproeinevelstand of van een hardere, vollere straal. U kunt de Gardena drukspuit 5 liter ook gebruiken om meststoffen of gewasbeschermingsmiddelen te verspreiden. Maximale temperatuur is daarbij 40 ℃. Om uw handen droog en schoon te houden kunt u gebruik maken van de werkhandschoenen in onze Gardena tuinhandschoenen collectie.

Gardena drukspuit Comfort

Als u veel in de tuin of gaard werkt, is het prettig als uw gereedschap comfortabel is. De Gardena drukspuit Comfort is zo gemaakt dat hij gemakkelijk in het gebruik is. De draagriem is voorzien van een comfortabele voering en het D-handvat is ergonomisch gevormd. Zoekt u naast de Gardena drukspuit nog een manier om ook uw perken en borders te besproeien? U kunt de Gardena tuinslang combineren met een ergonomisch gevormd Gardena spuitpistool. Tuinieren wordt gemakkelijker en leuker met de tuingereedschappen van Haxo. Bestel de Gardena drukspuit Comfort eenvoudig online en laat uw nieuwe aanwinsten gewoon thuis bezorgen!