Gardena grasmaaiers

Een groen gazon oogt verfraait op vrijwel elke tuin of erf. Voor het bijhouden van dit tapijt heeft u in de Gardena grasmaaier een trouwe assistent. Deze degelijke Duitse krachtpatser maait nauwkeurig en gelijkmatig, zelfs bij lang of vochtig gras. Met zijn krachtige motor heeft de Gardena grasmaaier een grote doortrekkracht zodat hij bij elk type gazon zijn mannetje staat. De maaihoogte stelt u gemakkelijk in met het 5-standensysteem, terwijl de praktische grasvangbak zorgt dat u het afgeknipte gras gemakkelijk weg kunt gooien. De randjes van uw gazon kunt u bijhouden met de klassieke Gardena grasschaar.

Gardena elektrische grasmaaier

Bij Haxo vindt u een Gardena elektrische grasmaaier die past bij uw specifieke wensen. De lichtste versie heeft een vermogen van 1200W terwijl de krachtigste versie uw gas kort houdt met een motor van 1700W. De capaciteit van het werkgebied varieert van 300M2 tot 800M2. De messen van de Gardena elektrische grasmaaier zijn dubbelgehard en precisiegeslepen voor het beste resultaat. De maaihoogte is gemakkelijk in te stellen met behulp van een schaalverdeling. Door de krachtige motor en de uitstekende messen maait u altijd nauwkeurig en efficiënt.  

Gardena grasmaaier 32E

Wilt u kennismaken met deze grasmaaier? Haxo heeft de Gardena grasmaaier 32E als praktisch basismodel voor elke tuinliefhebber. Naast de vlijmscherpe messen en de krachtige 1200 W motor biedt dit type maaier het gemak van een grasopvangbak met een zichtvenster. Zo ziet u het meteen als de bak geleegd moet worden. De duwboom is inklapbaar waardoor de grasmaaier gemakkelijk is op te bergen of mee te nemen. Voor een goede conditie van uw gazon combineert u u de Gardena grasmaaier 32E met de Gardena verticuteermachine. Alles voor uw tuin vindt u bij Haxo. Gemakkelijk online te bestellen en snel in huis!