Gardena tuindouche

Op zomerse dagen is enige verfrissing van harte welkom! De lichtgewicht Gardena tuindouche plaatst u eenvoudig in uw gazon of in de parasolhouder op uw terras, waarna u van verkoeling verzekerd bent. Kinderen en volwassenen kunnen allemaal gebruik maken van de praktische Gardena tuindouche. U kunt de hoogte namelijk traploos verstellen met  behulp van een drukknop. Ook kunt u de waterafgifte eenvoudig handmatig regelen. De douchekop heeft een ideale grootte en zorgt voor een zachte douchestraal.              

Gardena tuindouche Duo

U kunt de door uw gewenste douchestraal eenvoudig verstellen met de Gardena tuindouche Duo. U kunt gebruik maken van een zachte brede straal, zoals u die ook in een binnendouche aantreft. Of u kunt kiezen voor een lichte sproeinevel die een aangename verfrissing biedt zonder dat het water te koud aanvoelt. De Gardena tuindouche duo is een lichtgewicht die u overal mee naar toeneemt. Zo kunt u deze bijvoorbeeld voor uw stacaravan of tent plaatsen, zodat u niet zelf of met uw kinderen naar het washok hoeft te lopen. Bij Haxo bestelt u de Gardena tuindouche Duo voor een zeer scherpe prijs.    

Gardena tuindouche Trio

Wilt u het comfort van uw badkamer mee naar buiten nemen? Dan heeft de Gardena tuindouche Trio alles wat u nodig heeft. Het driepootstatief kunt u zowel op uw gazon als op uw tuintegels plaatsen. Net als bij de andere tuindouches van Gardena is de douchekop van de Gardena tuindouche Trio afneembaar. Zo kunt u met afspoelen ook overal bij. Naast de Gardena tuindouche heeft Haxo ook andere praktische Gardena producten voor huis en tuin, zoals de Gardena wasborstel of een Gardena tuinslang voor een gelijkmatige bevloeiing van uw tuin. Wat u ook bestelt, Haxo zorgt voor een snelle levering, zodat u volop van de lente en de zomer kunt genieten!