Een grondboor is een noodzakelijk gereedschap wanneer u een boompaal, schuttingpaal of andere tuinpalen in de grond van uw tuin wilt slaan. Met behulp van een grondboor boort u eenvoudig een gat in de grond waar u de palen van uw schutting in kunt slaan. Bij Haxo vindt u de Hendrik Jan grondboor in verschillende maten.

Grondboor

Grondboren

De grondboren van Haxo kunt u gebruiken voor het boren van gaten in de grond voor zowel diverse tuinpalen als voor het planten van bomen of struiken. Met een grondboor is het mogelijk om een diep en rond gat in de grond te maken, zonder dat deze te breed wordt. Op deze wijze kunt u gemakkelijk een paal in het gat slaan die u snel kunt dichten. Ook uw boom of struik plant u in een gat gemaakt met een grondboor. Omdat een grondboor een diep en smal gat boort, verspilt u geen tijd aan het scheppen of het dichten van het gat.

Grondboor Hendrik Jan

In ons assortiment vindt u de grondboor van Hendrik Jan. Deze grondboren zijn beschikbaar in drie verschillende maten: 7,5 cm, 9 cm en 10 cm. Met de grondboor Hendrik Jan boort u met een duwende en draaiende beweging een gat in de grond. Op deze manier dringt de boor zich in de ondergrond waardoor een perfect diep en rond gat ontstaat.

Grondboor kopen

Gaat u een schutting aanleggen in de tuin? Of wilt u uw jonge bomen wat extra steun geven? Dan adviseren wij u om een grondboor te gebruiken voor het boren van ronde en diepe gaten. Deze smalle gaten geven de paal steun wanneer u deze dieper de grond in slaat. Boompalen slaat u eenvoudig de grond in met een paalhamer van Haxo. U kunt samen uw paalhamer en grondboor kopen bij Haxo.nl! Profiteer van onze scherpe prijzen!