De Wit Grelinette - grondbeluchter

Levenslange garantie
Merk:
De Wit
Artikelnummer:
8714936091149
Levertijd:

2-5 werkdagen

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

€ 146,60 84,50 69,83 excl. btw

Je bespaart 42%


Productomschrijving De Wit Grelinette - grondbeluchter

  • Verbeterd design
  • Krachtig genoeg voor dagelijks gebruik

DeWit® gereedschappen worden sinds 1898 in het familiebedrijf geproduceerd. Begonnen als dorpssmederij en tegenwoordig een modern industrieel bedrijf waarbij de kwaliteit vanaf de oorsprong centraal staat. Sedert 5 generaties staat de  familie deWit® samen met een team van vakkundige medewerkers garant voor de kwaliteit die u nodig bent.

Goed gereedschap komt niet zomaar tot stand. Door de jaren heen ontwerpt De Wit steeds beter gereedschap. Zo worden er ook verschillende verbindingen gemaakt in de fabriek te Kornhorn. Deze verbindingen tussen handvat en blad past De Wit toe op de verschillende producten.

De Wit behoeft eigenlijk geen verdere uitleg, dit familie bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring samengevoegd in een prachtige complete lijn voor het bewerken van je tuin. Door het combineren van beste materialen i.c.m. met de kennis en ervaring zorgt ervoor dat er levenslange garantie zit op de tuinproducten van De Wit. Een volledig Nederland product bedacht en gemaakt door specialisten en liefhebbers!

De Wit Grelinette

De Wit grelinette stampt uit een ouder tijdperk, maar door het verbeterde design een gemakkelijk alternatief voor spitten in bijvoorbeeld de moestuin. De grond wordt losgemakt door met de punten in de grond te prikken. Door de handgreep vervolgens naar beneden te duwen wordt de grond, middels een hefboomwerking losgemaakt. Deze De Wit Grelinette is geschikt voor lichte tot middelzware grondsoorten.


Kenmerken De Wit Grelinette - grondbeluchter

Merk
De Wit
Barcode
8714936091149
Gewicht
3,3 kg
Afmeting
1050 x 400 x 210 mm
Garantie
Levenslang