Één van de meest voorkomende tuinvervuilers zijn dorre bruine bladeren die verspreid over uw gazon, bloemperken en terras liggen. Met behulp van een bladhark harkt u eenvoudig alle bladeren weg, voor een snelle make-over van uw tuin. Haxo heeft een ruim assortiment bladharken van gerenommeerde merken waarmee u eenvoudig een verzorgde tuin creëert!

Bladhark

Bladharken

De ene bladhark is de andere niet! Bent u op zoek naar een tuingereedschap die het bij elkaar vegen van bladeren, gras en ander tuinafval vergemakkelijkt? Dan zijn bladharken de juiste keuze! De bladhark is een hark met lange flexibele tanden waarmee u losliggend vuil van uw gazon, terras of bloembed kunt schrapen, zonder de ondergrond te beschadigen. Heeft u bijvoorbeeld net onkruid gewied in een bloemperk? Dan veegt u deze plantjes eenvoudig bij elkaar met behulp van een van onze bladharken.

Bladhark Hendrik Jan

In ons assortiment vindt u onder andere de bladharken van Hendrik Jan. Binnen deze collectie heeft u keuze uit verzinkte bladharken en kunststof bladharken. Verzinkte bladharken zijn vanwege het materiaal scherp en stevig. Deze bladharken zijn zeer geschikt voor het harken van afval op uw gazon en bloembed omdat de tanden een goede grip hebben op de ondergrond. Hierdoor worden alle blaadjes eenvoudig meegenomen. De kunststof bladhark van Hendrik Jan is in het bijzonder geschikt voor het terras, vanwege het zachte materiaal dat geen geluid maakt bij het schrapen over de tegels.

Bladhark kopen

Na het wieden van onkruid of het maaien van gras, blijft u zitten met tuinafval dat uw gazon en bloembed ontsiert. Met een bladhark veegt u eenvoudig al het tuinafval bij elkaar zodat u het gemakkelijk weg kunt gooien in de container of in de compostbak. In ons assortiment vindt u diverse bladharken in verschillende lengtes en van diverse materialen. Heeft u maar een klein stukje tuin te harken? Dan is het Wolf tuinharkje een uitstekende optie. Bij Haxo koopt u eenvoudig uw bladhark online en profiteert u bovendien van onze snelle levertijden!