De Wit Palenboor 7.5 cm

Levenslange garantie
Merk:
De Wit
Artikelnummer:
8714936042752
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 39,95 29,95 24,75 excl. btw

Je bespaart 25%


Productomschrijving De Wit Palenboor 7.5 cm

  • Boronstaal
  • Krachtig genoeg voor dagelijks gebruik

DeWit® gereedschappen worden sinds 1898 in het familiebedrijf geproduceerd. Begonnen als dorpssmederij en tegenwoordig een modern industrieel bedrijf waarbij de kwaliteit vanaf de oorsprong centraal staat. Sedert 5 generaties staat de  familie deWit® samen met een team van vakkundige medewerkers garant voor de kwaliteit die u nodig bent.

Goed gereedschap komt niet zomaar tot stand. Door de jaren heen ontwerpt De Wit steeds beter gereedschap. Zo worden er ook verschillende verbindingen gemaakt in de fabriek te Kornhorn. Deze verbindingen tussen handvat en blad past De Wit toe op de verschillende producten.

De Wit behoeft eigenlijk geen verdere uitleg, dit familie bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring samengevoegd in een prachtige complete lijn voor het bewerken van je tuin. Door het combineren van beste materialen i.c.m. met de kennis en ervaring zorgt ervoor dat er levenslange garantie zit op de tuinproducten van De Wit. Een volledig Nederland product bedacht en gemaakt door specialisten en liefhebbers!

De Wit Palenboor 7.5 cm

Deze Boronstaal gesmede grondboor is gemaakt voor boeren en dhz'ers. Door de gesmede punt op deze boor is de werking perfect en niet te vergelijken met de doorsnee grondboor. Deze gesmede De Wit palenboor staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit.


Kenmerken De Wit Palenboor 7.5 cm

Merk
De Wit
Barcode
8714936042752
Gewicht
1,55 kg
Afmeting
1230 x 75 mm
Garantie
Levenslang