Allerlei hangpotten in diverse formaten en verschillende kleuren!

Hangpot

Wilt u uw balkon of tuin opvrolijken met mooie bloemen en planten? Dan vindt u een prachtige hangpot in het ruime assortiment van Haxo! De hangende manden van het merk Nature zijn gemaakt van metaaldraad en zien er prachtig uit met grote hangplanten. Ook een hangpot van Ter Steege of Artstone is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder groen, paars, azuur, roze, oranje en grijs.

Hangpot buiten

In de wintermaanden kunt u kiezen voor prachtige winter planten. De hangpot is vorstbestendig en kan buiten blijven hangen tijdens dre wintermaanden. Dankzij de kunststof-steenmix hebben de hangpotten van Artstone en Ter Steege een landelijk uiterlijk met de duurzaamheid van kunststof. Erg handig is het drainagesysteem dat in de potten verwerkt is. Dit zorgt ervoor dat overtollig water wordt opgevangen en de hangpot goed buiten in de regen kan hangen.

Hangpot muur

Met behulp van stevig touw kunt u gemakkelijk een hangpot aan de muur bevestigen. Voor uw kruiden in de keuken zijn de handig onder elkaar hangende potjes van Artstone perfect. Dan heeft u verse basilicum, munt en peterselie bij de hand om van elke maaltijd een smaaksensatie te maken! Naast kruiden kunt u planten en bloemen in een grote hangpot aan de muur hangen.

Hangpot zwart

Naast de gekleurde exemplaren is de hangpot in het zwart een prachtige uitgave. Wij hebben stijlvolle, rond gevormde potten en elegante emmervormige potten in het zwart. Deze zijn geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen en hebben een landelijke uitstraling. Dankzij het lichte gewicht is de hangpot in het zwart eenvoudig te verplaatsen.

Hangpot kopen

Bent u geïnspireerd geraakt? Dan kunt u een hangpot kopen in de webwinkel van Haxo. U vindt bij ons alles voor om van uw Tuin een groot succes te maken! In onze grote collectie bevinden zich andere Bloempotten en plantenbakken. Als u besluit bij ons een hangpot te kopen kunt u al binnen enkele dagen beginnen met het ophangen van uw bloemen en planten.