Heco Vlonderschroef RVS 5 x 40 mm - 200 Stuks

swipe

Merk:
Heco
Artikelnummer:
1029873
Materiaal:
RVS
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

44,99 37,18 excl. btw


Productomschrijving Heco Vlonderschroef RVS 5 x 40 mm - 200 Stuks

De Heco vlonderschroeven RVS 5x40mm zijn ideaal om een vlonder in elkaar te zetten. De RVS A410 schroeven zijn roestvrij en hebben een handig snijpunt en een speciale schroefkop. Door deze snijpunt en de schroefkop komt deze schroef gemakkelijk door alle soorten hout heen. 

Voor welke soorten hout zijn deze schroeven geschikt?

De vlonderschroeven zijn zeer geschikt om in hardhout te gebruiken. Vlonderschroeven kunnen makkelijk door houtsoorten als Azobé, Bankirai, Meranti en Angelim-vermelho geboord worden. Het is handig om een klein gaatje in het hout voor te boren voordat u de vlonderschroeven in het hout draait. Hierdoor kunt u gemakkelijk de vlonderschroeven weer uit het hout halen.

Waarom deze vlonderschroeven?

Deze schroeven bevatten freesribben onder de kop waardoor het niet meer nodig is om de kop van de schroef te verzinken. Iets verder onder de kop van de vlonderschroeven zitten nog meer freesribben, deze freesribben zorgen ervoor dat er de vlonderplank ruimte krijgt om te gaan werken. Dit zorgt er ook voor dat de vlonderplanken niet gaan scheuren. 

Aan de punt van de vlonderschroeven zitten snijkantjes. Dit werkt als een soort voorboren. De snijkantjes zorgen ervoor dat de vlonderschroeven gemakkelijk door het harde hout heen draaien.

De vlonderschroeven zijn gemaakt van RVS A410. RVS A410 is een roestbestendige staalsoort voor elke omgeving. Dit betekend dat deze schroeven niet zullen gaan roesten in agressieve omgevingen zoals een zeeklimaat of industrieatmosfeer.

Welk schroefkopmodel heeft deze vlonderschroef?

Deze vlonderschroeven hebben een Torx aansluiting met de maat T25. Door de torx aansluiting zal een machine minder snel doorslippen op de kop van de schroef. Dit heeft als voordeel dat je meer kracht kan zetten op de schroef en dat de kop van de schroef er netjes uit blijft zien.

Welke machine moet ik gebruiken voor deze schroef?

Om deze vlonderschroeven in het hout te draaien adviseren wij een accu schroef-/boormachine of een elektrische boormachine. Voor langere schroeven is het belangrijk dat een schroef-/boormachine in een laag toerental kan werken. De meeste schroef-/boormachines hebben twee standen, namelijk 1 met laag toerental en 1 met een hoog toerental.


Kenmerken Heco Vlonderschroef RVS 5 x 40 mm - 200 Stuks

Merk
Heco
Barcode
4019787408189
Verpakt per
1
Korte Beschrijving
Vlonderschr.Topix Pk RVS 5.0x40 Tx25Heco
Productbeschrijving (kort)
Vlond.sch.Topix 5x40tx25pk rvs Heco(200)
Diameter (mm)
5.0
Toepassingen
deze vlonderschroef kan naast de veel voorkomende harde houtsoorten b.v. Meranti. Merbau en zelfs in de hardste houtsoorten zoal
Materiaal
RVS
Lengte
40 mm
Nettogewicht (KG)
0.766
Ard Klasse
19800101
Schroefkopmodel
Hi-Speed
Schroefuitvoering
Torx