Hozelock Bioforce

U kunt veel tijd besparen op uw vijveronderhoud met de Hozelock Bioforce drukfilters. De vele uitvoeringen uit het assortiment van Haxo zijn geschikt voor vijvers tot 28.000 liter. De drukfilters uit de Hozelock Bioforce lijn zijn eenvoudig te installeren, maar kunnen ook worden aangesloten op een bestaand filtersysteem. Hierbij kan het drukfilter verdekt worden geplaatst aan de rand van de vijver of worden ingegraven tot aan de deksel. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een waterval aan te sturen, doordat in het filter druk wordt opgebouwd en zodoende water naar een hoger punt kan worden opgevoerd. U kunt de Hozelock Bioforce in slechts enkele minuten schoonmaken zonder dat u vieze handen krijgt. Het draaien aan een hendel is namelijk al voldoende voor een intensieve reiniging van het filter.

Hozelock Bioforce 6000

Zoekt u een drukfilter met een filtercapaciteit tot wel 6000 liter? Dan is de Hozelock Bioforce 6000 precies wat u zoekt! Deze drukfilter kenmerkt zich net als de andere Bioforce filters door het hoge gemak waarmee deze schoon te maken is. Dit bespaart veel tijd en zorgt er tegelijk voor dat u een heldere en gezonde vijver heeft. De pompcapaciteit is afhankelijk van de inrichting van uw vijver. Als u bijvoorbeeld vissen heeft, bedraagt de maximale capaciteit 3000 liter Bent u benieuwd naar ons overige Hozelock aanbod, bekijk dan bijvoorbeeld ook eens de Hozelock vijveraccessoires!

Hozelock bioforce 18000 uvc revolution

De hoge pompcapaciteit van 18000 liter maakt van de Hozelock Bioforce 18000 UVC Revolution een bijzondere aanwinst. Deze drukfilter filtert uw vijver grondig op zowel mechanische als biologische wijze. Als uw vijver vol zit met vissen kunt u nog altijd rekenen op een pompcapaciteit van 9000 liter. Haxo is dé webwinkel waar u deze zeer functionele filter kunt bestellen. Bekijk ook eens één van onze Hozelock vijverpompen! Met artikelen van Hozelock haalt u kwaliteit in huis. De Hozelock bioforce 18000 uvc revolution is hiervan een uitstekend voorbeeld! Wanneer u hoge eisen stelt aan uw vijver, dan kiest u voor de producten van deze gerenommeerde fabrikant. Haxo zorgt voor een snelle levering van uw bestelling.