Hozelock Easyclear

Schoon water is van groot belang wanneer u wilt genieten van uw aangelegde vijver. Met de Hozelock Easyclear fonteinpomp van Haxo krijgt u dit voor elkaar! Helder vijverwater is niet alleen belangrijk voor een mooie vijver, ook het waterleven heeft hier baat bij. Vissen, planten en insecten gedijen goed in een zuurstofrijke, schone vijver. De Hozelock Easyclear pompen zijn volledig geïntegreerde apparaten met een UV-zuiveringseenheid, een filter en een pomp. Deze wordt eenvoudig geplaatst en valt nauwelijks op. De simpel te installeren Hozelock Easyclear filterpomp en fonteinpomp combinatie zorgt voor helder en schoon vijverwater en een elegante fontein.

Hozelock Easyclear 6000

Bij Haxo vindt u onder andere de Hozelock Easyclear 6000 speciaal ontworpen voor vijvers met een inhoud tot 6000 liter. Deze filter- en fonteinpomp zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een vijver met schoon water. Dankzij de combinatie van filter en fontein vangt u twee vliegen in 1 klap. Het water wordt gefilterd en het zorgt mede dankzij de fontein dat er een goede doorstroom is. Zo wordt de kans op ongewenst algengroei verlaagd. Hozelock Easyclear 6000 pompt gemiddeld 1700 liter water per uur en heeft naast een gewone fontein ook een waterbel. U heeft bij Haxo ook de keuze uit een losse Hozelock fonteinpomp of zelfs een Hozelock luchtpomp. Bekijk snel ons aanbod!

Hozelock Easyclear 9000

Voor de grotere vijver hebben wij Hozelock Easyclear 9000 in het assortiment. Deze krachtige filter- en fonteinpomp is een multifunctioneel apparaat dat geschikt is voor vijvers met een inhoud tot 9000 liter. De pomp filter niet alleen het vijverwater zodat uw vijver gezond en mooi blijft, het heeft ook diverse functies om een prachtig waterspektakel te creëren. Zo kunt u uit twee standen kiezen bij de fontein, namelijk de twee- en drietraps sproeikoppen. Daarnaast kunt u kiezen voor een meer ingetogen stand; de waterbel. De Hozelock Easyclear 9000 heeft bovendien een UV-lamp van 13 watt die algengroei tegengaat. Bent u op zoek naar andere topkwaliteit producten om uw vijver in topconditie te houden? Bekijk dan ons gehele Hozelock assortiment online!