Heeft u een vijver in de tuin? Dan is het belangrijk deze goed te onderhouden zodat deze schoon blijft. Met ons Hozelock vijveronderhoud assortiment moet dat zeker lukken! Zo vindt u in ons ruime aanbod onder andere Hozelock vijverbehandeling waar wij producten als een algenstop, vijverkuur en vijverwaterbehandeling hebben. Met de algenstop gaat u de bestrijding van algen in de vijver aan. De vijverkuur zorgt ervoor dat het water voldoende mineralen krijgt en dat de kwaliteit van het water beter wordt.

Voor de koude wintermaanden is ons Hozelock ijsvrijhouder aanbod erg handig. Een Hozelock vijververwarmer drijft in uw vijver en neemt weinig ruimte in. Wilt u meer beluchting aan brengen in het water? Dan is de Hozelock drijvende ijsvrijhouder wat voor u! Dit product zorgt ervoor dat er voldoende zuurstof in het water komt en voert schadelijke gassen af. Bestel het Hozelock vijveronderhoud bij Haxo en u krijgt de beste kwaliteit voor uw vijver!

Hozelock vijveronderhoud

Hozelock vijveronderhoud winkel

Haxo is dé Hozelock vijveronderhoud winkel. Wij hebben een ruim aanbod en hanteren scherpe prijzen! Wilt u graag uw vijver schoonmaken? Bekijk dan onze Hozelock vijverschoonmaken assortiment. Hier vindt u onder andere knijpers, handschoenen en vijverstofzuigers. De stofzuigers zorgen ervoor dat u met minimale inspanning het vuil uit uw vijver verwijdert.

Heeft u vragen over onze producten? Onze specialistische medewerkers helpen u graag met deskundig advies! Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen en betalen doet u gemakkelijk met iDEAL of met een Creditcard. Bestel bij dé vijveronderhoud winkel Haxo en u kunt uw pakket binnen enkele werkdagen na bestelling thuis verwachten!