Wilt u dit jaar voor een kleine kerstboom gaan? Dan kunt u bij Haxo.nl al terecht voor kunstkerstbomen van 120 cm. Klein, maar toch erg sfeervol tijdens de feestdagen. Bekijk de kunstbomen hieronder en bestel ze eenvoudig online.

Kunstkerstbomen 120 cm

Kunstkerstbomen 120 cm voor een knusse, fijne kerst

Kunstkerstbomen van 120 cm vallen onder de kleine kunstkerstbomen. Deze bomen zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere woningen of voor als u wel een kerstboom in huis wilt, maar niet zo’n grote wilt. Ook kunnen ze uitstekend worden gebruikt op kantoren, slaapkamers of in winkels ter decoratie. Ze brengen erg veel sfeer in de woning en doen absoluut niet onder voor een echte kerstboom. Zeker niet wanneer u hem versierd met de gezellige kerstboomverlichting. De boom heeft een realistische uitstraling, maar is wel veel handiger als het aankomt op onderhoud en montage. Zo heeft u geen last van naalden op de grond en hoeft u niet speciaal op pad met een schop om ergens een echte kerstboom vandaan te halen. Is de kerst weer voorbij? Dan bergt u de kunstboom eenvoudig op zodat u hem volgend jaar zo weer tevoorschijn kunt toveren.

Waarom een kunstkerstboom van 120 cm kopen?

  • Sfeervol en knus tijdens de donkere dagen
  • Geschikt voor de kleinere woonkamers, kantoren en studio’s
  • Eenvoudig op te tuigen en af te breken
  • Realistische uitstraling en onderhoudsvrij
  • Ruime keuze en een snelle levering
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijs
Kunstkerstbomen 120 cm dragen bij aan een knusse, gezellige kerst.

Verschillende soorten kunstkerstbomen van 120 cm

Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten kunstkerstbomen van 120 cm. Zo hebben we bomen die wat donkerder groen zijn, maar ook lichtgroene bomen. Daarnaast is er ook keuze tussen een wat smallere en een meer brede boom. Hierdoor kunt u een kerstboom uitzoeken die precies bij uw woning past en bij de sfeer die u wilt neerzetten.

Een kleine prijs voor een grote mate van kwaliteit

Wanneer u voor een kunstkerstboom kiest, dan wilt u natuurlijk graag dat deze jaren mee gaat. Bij Haxo.nl begrijpen wij dat en daarom staat de kwaliteit van onze producten bovenaan. U kunt er dan ook vanuit gaan dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ieder product een scherpe prijs heeft zodat de kwaliteit betaalbaar blijft. Hierdoor is er voor iedere woning en voor iedere portemonnee een prachtige kunstkerstboom van 120 cm.

Kunstkerstbomen 120 cm kopen bij Haxo.nl

Een kunstkerstboom van 120 cm mag dan wel niet de allergrootste zijn, maar doet qua sfeer zeker niet onder voor de grote kunstkerstbomen van 240 cm bijvoorbeeld. Goedkope kunstkerstbomen koopt u bij Haxo.nl, evenals de mooiste kerstverlichting. U bestelt de producten eenvoudig online via onze webshop. Wanneer u een bestelling geplaatst heeft, dan kunt u uw pakket binnen enkele dagen bij u thuis verwachten. Bestelt u voor meer dan €49,-, dan verzenden wij uw bestelling gratis.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze kunstkerstbomen van 120 cm of over één van onze andere producten, zoals kunstkerstbomen van 150 cm, kunstkerstbomen van 180 cm en kunstkerstbomen van 210 cm? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ons bereiken door ons te bellen of mailen, maar u kunt ook altijd een berichtje sturen via onze chatfunctie.

Kunstkerstbomen van 120 cm kopen doet u bij Haxo.nl.