Heeft u veel planten in zware potten staan en wilt u deze met gemak verplaatsen? Dan bieden wij u een praktische oplossing! Een plantentrolley is een verrijdbare bloempot onderzetter met wielen.

Plantentrolley

De plantentrolley is een ontzettend handige methode om uw potten in de schuur te plaatsen als de winter aanbreekt, zodat uw planten niet ten onder gaan door de vorst. Bij Haxo bieden wij u talloze producten aan die uw werkzaamheden in de tuin of elders in uw woning gemakkelijker maken. We hebben alles op eigen voorraad, waardoor uw plantentrolley vliegensvlug wordt bezorgd.

Plantentrolley voor buiten

Bent u op zoek naar een plantentrolley voor buiten? Haxo heeft voor u verschillende soorten trolleys op voorraad. Deze kunnen tot maar liefst 100 kg dragen. Met onze trolleys rijdt u eenvoudig alle zware bloempotten, plantenbakken en kuipplanten op uw terras weg bij voorspelde vorst en/of sneeuw tijdens de winter. Elke plantentrolley is voor buiten en binnen geschikt. U hoeft nu alleen nog maar een leuk design en kleur uit te zoeken die bij u past!

Plantentrolley voor binnen

Heeft u in uw huis veel zware bloempotten of plantenbakken staan en wilt u ze snel en gemakkelijk kunnen verplaatsen? Vrees niet, want Haxo heeft de juiste trolleys voor u klaarstaan. Eén van de grote voordelen van een trolley is dat uw vloer niet beschadigd of vies zal worden tijdens schoonmaak of onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een dure vaas of schaal en bent u bang dat deze zullen omvallen tijdens het verplaatsen? Een plantentrolley is dan een uitstekende oplossing! Binnen een mum van tijd heeft u al uw planten op uw favoriete plek staan!

Een plantentrolley voor binnen schaft u heel gemakkelijk aan in onze webshop. Wij hebben genoeg plantentrolleys op eigen voorraad en u krijgt uw bestelling snel thuisbezorgd!

Plantentrolley kopen

U hoeft geen zware plantenpotten meer te tillen als u besluit om een plantentrolley te kopen. De producten in onze webshop zijn altijd van uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijzen. Als u een betrouwbaar bedrijf zoekt waar u een stevige plantentrolley kunt kopen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze onderleggers zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn opgewassen tegen de zwaarste plantenpotten. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.