Een mooie heldere vijver behoudt u door deze regelmatig schoon te maken met behulp van een schepnet. Het gebruik van een schepnet is één van de meest eenvoudige manieren om uw vijver vrij te houden van bladeren, takken en andere ongewenste objecten die in uw vijver kunnen rondwaren.

Schepnet

Schepnet 

Haxo heeft een schepnet voor u in huis! Zo zijn er schepnetten met een grofmazige structuur die uitermate geschikt zijn om bladeren, takken en ander grof vuil uit uw vijver te scheppen. Met de fijnmazige schepnetten haalt u heel eenvoudig fijner vuil, zoals algen, uit uw vijver.

Schepnet vijver

Onderhoud pleegt u eenvoudig en snel met een schepnet voor uw vijver. Onze schepnetten voor de vijver hebben een telescopische steel waarmee u op afstand gemakkelijk verschillende soorten vuil uit uw vijver schept. Een schepnet voor uw vijver is ook ideaal voor het vangen van uw vissen, wanneer u deze van dichtbij wilt bekijken of wilt verplaatsen.

Wilt u voorkomen dat er bladeren en takken in uw vijver terecht komen? U kunt er dan ook voor kiezen om een vijvernet aan te schaffen! Deze vindt u ook in het assortiment van Haxo!