Waan u in een sprookjesachtige tuin met een mistige vijver. De mistmakers van Haxo creëren een lichte nevel net boven het water en langs de planten voor een mystieke sfeer. In combinatie met verlichting in of rondom de vijver is dit een genot om naar te kijken.

Mistmaker

Mistmaker

Wanneer u een mysterieuze sfeer wilt creëren boven en rondom uw vijver, kunt u gebruik van een mistmaker. De mistmaker zet water uit uw vijver door middel van trillingen om in nevel, wat zorgt voor een mistachtige sfeer.

Mistmaker vijver

Bij Haxo.nl vindt u diverse mistmakers. U kunt onder andere kiezen uit kleine mistmakers die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik binnenshuis. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld kleine kamerfonteinen. Ook treft u hier mistmakers voor vijvers die op het watervlak drijven en zorgen voor een nevelige sfeer boven uw vijver.

Mistmaker met led verlichting

Een sprookjesachtige sfeer creëert u met de mistmaker met LED verlichting. In onze collectie vindt u deze mistmakers van onder andere het topmerk Vivaria. Deze zijn voorzien van een watersensor met een automatische schakelaar. Op deze manier creëert u op het gewenste moment een mystieke ambiance boven en rondom uw vijver.