Heeft u een vijver met prachtige vissen, maar heeft u niet altijd tijd om ze te voeren? Dan is een visvoerautomaat van Haxo.nl de ideale oplossing voor u! Op deze manier krijgen uw vissen altijd de juiste hoeveelheid voeding op het juiste moment.

Visvoerautomaat

Visvoerautomaat

De visvoerautomaten van Haxo zijn een uitkomst als u zuinig bent op uw vissen, maar niet altijd tijd hebt om ze te voeren. In onze collectie vindt u onder andere automatische visvoerautomaten die u kunt afstellen om uw vissen tot wel twintig keer per dag te laten voeren. Bovendien voert de automaat uw vissen met een afstelbare hoeveelheid voeding, waardoor u voorkomt dat er teveel voer in uw vijver terechtkomt. Op deze wijze blijft het water schoon en helder!

Visvoerautomaat vijver

Behalve automatische visvoerautomaten voor in de vijver verkopen wij in onze webwinkel ook een visvoederring. Hierin plaatst u het visvoer, zodat deze niet door de vijver drijft. Ook vindt u in onze collectie de Velga voederfles voor vissen. Op deze wijze krijgt u direct contact met de vissen en kunt u ze zeer goed bewonderen.  Koop uw visvoerautomaat bij Haxo.nl en profiteer van onze snelle levering!