Van uw prachtig aangelegde vijver wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Met een vijvernet van Haxo houdt u uw vijver vrij van ongewenste bladeren en takken. Bovendien zorgt u ervoor dat kapers geen kans krijgen om vissen te stelen. In onze collectie vindt u vijvernetten in verschillende maten die u met bijgeleverde pinnen eenvoudig in de grond monteert.

Vijvernet

Als vijverliefhebber kent u het probleem van bladafval in het najaar maar al te goed. Het constant moeten verwijderen van bladeren uit uw vijver kan een vervelende klus zijn. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u: een hoogwaardig vijvernet. Door simpelweg een vijvernet over uw vijver te plaatsen, voorkomt u dat bladeren in het water terechtkomen. Bij ons vindt u een ruime selectie aan vijvernetten in verschillende afmetingen, zodat er altijd een geschikt vijvernet is voor uw vijver.

Vijvernet tegen reigers

Met een fijnmazig vijvernet houdt u niet alleen bladafval tegen, maar ook andere vervelende indringers, zoals reigers. Bescherm uw vissen en planten tegen ongewenste bezoekers met een vijvernet tegen reigers. Onze vijvernetten zijn van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, zodat u er langdurig plezier van zult hebben.

Geniet u erg van de prachtige vissen die in uw vijver rondzwemmen? Met een vijvernet gespannen over uw vijver beschermt u uw vissen tegen reigers, katten en andere roofdieren. Behalve dat de vijvernetten uw vissen optimaal beschermen tegen reigers, houdt deze ook takken en bladeren tegen voor een nette en schone vijver.

Vijvernet kopen

In onze online vijver winkel vindt u een groot assortiment vijvernetten voor verschillende afmetingen vijvers en al uw andere benodigde vijveraccessoires. Onze Hozelock vijvernetten zijn uitermate geschikt voor het weren van katten en reigers, vanwege de kleine gaatjes in het net. Daarnaast treft u VT vijvernetten in onze collectie die uitstekend takken en bladeren weren. 

Bespaar uzelf de moeite van het voortdurend verwijderen van bladeren en kies voor gemak en efficiëntie met een kwalitatief vijvernet. Ontdek ons assortiment vijvernetten en bestel vandaag nog om uw vijver schoon en beschermd te houden.