Voorkom bevriezing van uw vijver met vijververwarming. Wanneer u in de lente en in de zomer optimaal wilt genieten van uw vijver, is het belangrijk dat u deze ook in de winter goed onderhoudt. In ons assortiment vindt u vijververwarming waarmee u ’s winters de temperatuur van uw vijver op peil houdt.

Vijververwarming

Vijververwarming Velda

In onze webwinkel treft u onder andere de vijververwarming aan van Velda. De Pond Heater vijververwarming is voorzien van een drijfring en kan zonder stroom als ijsvrijhouder gebruikt worden. Deze 300 watt uitvoering kan echter ook gebruikt worden om het water op te warmen tot een geschikte temperatuur voor uw planten en vissen.

 

Vijververwarming Hozelock

Hozelock levert zowel vijververwarming als drijvende ijsvrijhouders. De vijververwarming Hozelock zorgt er voor dat de vijver plaatselijk ijsvrij blijft en verwarmt de vijver tot een aangename temperatuur voor uw vissen en planten. De voordelige ijsvrijhouder Hozelock houdt de vijver gedeeltelijk ijsvrij wat er voor zorgt dat de planten en vissen voorzien blijven van voldoende zuurstof.

 

Vijververwarming kopen

Is het houden van een vijver uw hobby en wilt u deze ook in de winter goed verzorgen? Dan is de vijververwarming de ideale oplossing voor u. Met de vijververwarming en de ijsvrijhouders zorgt u voor een aangenaam klimaat in uw vijver, waar uw vissen en planten u dankbaar voor zullen zijn. Schaf uw vijververwarming direct aan bij Haxo.nl en profiteer van onze scherpe prijzen!