Schroeven kopen

Haxo is hét adres waar u voordelig schroeven kunt kopen van verschillende afmetingen, materialen en merken. In ons ruime assortiment vindt u onder andere plaatschroeven voor diverse toepassingen met spaanplaat en gipsplaat. Ook voor extra stevige vlonderschroeven bent u in onze online winkel aan het juiste adres. Als u schroeven gaat kopen vindt u in de productbeschrijving uitgebreide informatie over de lengte, de diameter en het type kop. Zo kunt u kiezen voor een zaagsnede, kruiskop of torx kop.

RVS schroeven kopen

Heeft u stevige schroeven nodig die niet gaan roesten onder invloed van weer en wind? Dan is RVS schroeven kopen zonder meer de beste optie. Onze RVS metaalschroeven kunt u bij ons zeer voordelig als complete set bestellen. Deze wordt geleverd in een handige box, zodat u over een groot aantal schroeven en beschikt en op elke klus bent voorbereid. Dankzij het uitgebreide assortiment van Haxo kunt u gemakkelijk RVS schroeven kopen en bijbehorende pluggen meebestellen.

Torx schroeven kopen

U bent verzekerd van een goede grip als u besluit om Torx schroeven te kopen. De stervormige kop met 6 punten is gemakkelijk stevig aan te draaien. De schroeven van dit type zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren, waaruit u bij Haxo eenvoudig een keuze kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld zwarte platen bijna onzichtbaar vastschroeven? Dan kunt u zwarte Torx schroeven kopen in de afmeting van uw voorkeur. Daarnaast hebben wij voor u ook kruiskoppen in ons uitgebreide assortiment.

Schroeven kopen online

Bij Haxo kunt u eenvoudig schroeven kopen door deze online te bestellen. Wij hebben een ruim aanbod ijzerwaren in ons assortiment zoals beslag voor deuren, ramen en kozijnen of scharnieren. Deze kunt u gemakkelijk bestellen met het bijbehorende bevestigingsmateriaal. Schroeven kopen doet u online het beste bij Haxo. Onze klantenservice staat graag klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering van uw bestelling!