Vlonderschroeven

De constructies van steigers, terrassen en uiteraard vlonders blijven stevig en betrouwbaar met behulp van de hoge kwaliteit vlonderschroeven van Haxo! Deze kunt u eenvoudig gebruiken in verschillende soorten hardhout. Voor gebruik raden we u wel aan om voor te boren. Door deze stap kunt u, indien nodig, de vlonderschroeven eenvoudiger losdraaien. Bent u klaar om aan uw grote klus te beginnen? Bekijk dan de ruime collectie van Haxo online en maak uw keuze!

Dynaplus vlonderschroeven

Natuurlijk wilt u dat uw terras of vlonder er mooi uit blijft zien en lang meegaat. In dat geval kunnen wij u onze Dynaplus vlonderschroeven van harte aanbevelen! Deze schroeven zijn uitgevoerd met een gleuf voor platkop-aandrijving, waardoor ze snel en licht vastgedraaid worden en het hout niet splijten. Bovendien is dit hoge kwaliteit bevestigingsmateriaal voorzien van een zeer zuurbestendige coating. De Dynaplus vlonderschroeven zijn bij Haxo in vele verschillende formaten verkrijgbaar. Eén set bevat tussen de 50 en 200 exemplaren, afhankelijk van hoeveel u er nodig heeft.

Vlonderschroeven RVS

Om roestvorming tegen te gaan die de kwaliteit van de bevestiging van uw constructie in gevaar brengt, zijn onze vlonderschroeven van RVS vervaardigd. U kunt kiezen uit vele verschillende soorten met diverse aandrijvingen. De T25 maat met Torx aansluiting zorgt er bijvoorbeeld voor dat de machine minder snel zal doorslippen en dat er minder kracht gezet hoeft te worden om de vlonderschroeven van RVS te bevestigen. Ook voor uw klus heeft Haxo de juiste schroef op voorraad!

Spax vlonderschroeven

Maakt u voor uw constructie gebruik van Azobé, Bankirai, Meranti of Angelim-vermelho hout? Dan kunnen wij u onze Spax vlonderschroeven van harte aanbevelen! Deze is met een elektrische of accu schroef-/boormachine eenvoudig in het hout te draaien. De freesribben van de schroef zorgen ervoor dat verzinken niet nodig is en dat tijdens het boren het hout niet scheurt. De Spax vlonderschroeven kunt u voordelig met uw andere ijzerwaren meebestellen. Dankzij Haxo klaart u elke klus naar volle tevredenheid!