De Torx spaanplaatschroef is een type schroef met een aandrijving in de vorm van een zeskantige ster. De Torx schroef is een alternatief voor de kruiskop schroef (Philips en Posidrive). De Torx schroeven zijn tegenwoordig het meest populair. 

Het voordeel van torx schroeven is dat deze gemakkelijker de kracht overbrengen op de schroef. Dit komt door de zespunten die grijpen in de schroef en hierdoor meer grip heeft dan andere bit soorten. Een ander voordeel is cilindrische vorm in tegenstelling tot pozidrive of philips die een taps toelopende vorm hebben. En taps toelopend bit zal door de druk die je er op uit oefent zichzelf uit de schroef willen drukken en kan hierdoor over de kop slippen. Omdat de punt van een torx bit cilindrisch is, is dit bij torx schroeven niet het geval.

Spaanplaatschroeven Torx

De 6 stervormige groeven van spaanplaatschroeven Torx zorgen ervoor dat klussen met dit product eenvoudig is. Door de scherpe punt kunnen de schroeven van dit type eenvoudig in hout en spaanplaat geschroefd worden. Dit zorgt ervoor dat de spaanplaatschroeven van Torx multifunctioneel zijn. Bij Haxo heeft u een ruime keuze uit diverse merken, lengtematen en diameters. Voor elke klus zijn er wel geschikte spaanplaatschroeven van Torx. Voordelig online bestellen en u profiteert van een snelle levering bij Haxo.

Rvs spaanplaatschroeven Torx

U profiteert van het beste materiaal met rvs spaanplaatschroeven Torx. De topkwaliteit schroeven gaan jarenlang mee. Dit lange leven gaat gepaard met een garantie. De schroeven zijn beschikbaar in verschillende lengtes van 16 tot en met 60 mm. Zo is er voor elke taak wel een spaanplaatschroef in ons assortiment. Heeft u nog vragen over de rvs spaanplaatschroeven Torx? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice.

Spax spaanplaatschroeven Torx

Het uitgebreide assortiment van Haxo bestaat uit topmerken zoals Spax spaanplaatschroeven Torx. Dit merk is al jarenlang een koploper in schroeven van de allerbeste kwaliteit. Doordat de schroeven verzinkt zijn, zijn ze sterker dan rvs schroeven, maar wel kwetsbaarder voor roest. Dit maken de Spax spaanplaatschroeven de ideale schroeven voor binnenshuis. De Spax spaanplaatschroeven Torx zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diameters. Voor elke constructie vindt u bij Haxo de perfecte schroeven!

Spaanplaatschroeven Torx kopen

Wilt u een stevige houten structuur in elkaar zetten? Dan kunt u doen door de spaanplaatschroeven van Torx te kopen! In ons brede assortiment hebben wij speciale schroeven voor het stevig monteren van constructies zoals vlonders en steigers. Ook heeft u een ruime keuze uit schroeven van diverse materialen als rvs en verzinkt metaal. Daardoor is er voor elk karwei een spaanplaatschroef beschikbaar bij Haxo! Wilt u spaanplaatschroeven van Torx kopen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres!