Pluggen

Wilt u zwaardere objecten en accessoires stevig aan de wand bevestigen? Bij Haxo vindt u een ruim assortiment pluggen voor montage op kozijnen, gasbeton, gipsplaat en andere materialen. U heeft een ruime keuze uit pluggen van verschillende diameters die u zowel met of zonder schroef kunt bestellen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor doorsteekmontage, bijvoorbeeld bij plinten of lichte kozijnen. Onze nagelpluggen slaat u gemakkelijke met een spijker in een zachte ondergrond. Bekijk ons complete aanbod en bestel eenvoudig!

Fischer pluggen

Als doe-het-zelver kunt u altijd vertrouwen op de hoge kwaliteit van Fischer pluggen. Deze bestelt u bij Haxo eenvoudig online voor een scherpe prijs. Wij hebben in ons ruime assortiment voor vrijwel elke klus de juiste Fischer pluggen zoals:

  • Universele pluggen
  • Spreidpluggen
  • Tuimelpluggen
  • Nagelpluggen

Wilt u zware objecten veilig met Fischer pluggen monteren? Dan kiest u in onze webwinkel net zo gemakkelijk voor constructiepluggen met een hoog draaggewicht!

Hollewand pluggen

Wanden waarachter zich een tussenruimte bevindt zijn vaak minder stevig. Als u daarop toch stevig een stekkerdoos, lijstje of een andere accessoire wilt monteren, zijn hollewand pluggen een goede oplossing. Deze hebben een vleugel aan de achterzijde die zich in de tussenruimte vastzet. Op die manier wordt het draaggewicht gespreid en is de kans klein dat de constructie losraakt. Onze hollewand pluggen worden geleverd met een pennetje waarmee u de vleugels na het plaatsen van de plug aandraait.

Gips pluggen

Gipsplaat is een veelgebruikt materiaal in zowel huizen als kantoorpanden. Gips pluggen hebben een spiraalvormige buitenkant die zich stevig in een gipskartonplaat vastzet. Bij de bevestiging maakt u gebruik van het bijgeleverde montagehulpstuk om de pluggen veilig in te draaien. Door de compacte vormgeving zijn gips pluggen een handige oplossing als de tussenruimte gering is. Heeft u meer speelruimte? Dan kunt u ook onze tuimelpluggen en hollewand pluggen als bevestigingsmateriaal gebruiken.

Pluggen kopen

Haxo is dé online winkel voor wie graag zelf zijn of haar klussen in huis en tuin uitvoert. Bij ons kunt u zeer voordelig pluggen kopen in zowel kleine als grote sets tot wel 100 stuks. Als u iets aan uw wand wil bevestigen maar niet weet welke pluggen u nodig heeft, beantwoordt onze deskundige klantenservice graag uw vragen. IJzerwaren en pluggen kopen doet u in onze webshop niet alleen eenvoudig. Wij zorgen ook voor een snelle levering van uw bestelling!