SecuStrip Anti-Inbraakstrip

Er wordt vaak ingebroken door een deur te forceren. Met een schroevendraaier is een deur binnen een oogwenk geopend. Een goed slot op de deur veranderd daar niets aan.

Gelukkig biedt SecuStrip hiervoor de oplossing. Het SecuStrip bestaat uit twee stalen strips die makkelijk op de deur en het kozijn te monteren zijn. Deze strips zorgen voor een ijzersterke barrière tegen inbraak. De SecuStrip is verkrijgbaar voor binnendraaiende en naar buiten draaiende deuren.

Secustrip Binnendraaiend

De SecuStrips zijn gemaakt voor deuren die naar binnen open draaien. De SecuStrip zorgt ervoor dat het moeilijker wordt voor inbrekers om uw deur te forceren.Het wordt dus moeilijker voor inbrekers om in uw huis in te breken.

Wanneer u de Secustrips aan uw deur en kozijn heeft gemonteerd zal het systeem direct werken. Wanneer de deur gesloten wordt vallen de Secustrips in elkaar, hierdoor wordt het voor inbrekers onmogelijk om bijvoorbeeld een schroevendraaier tussen het kozijn en de deur te steken. Hierdoor wordt het moeilijker om een deur te forceren voor een inbreker.

De Secustrip is ook beschikbaar voor deuren die naar buiten open draaien.