In verband met het Corona-virus en dus enorme drukte bij post.nl kunnen wij de levertijd momenteel niet garanderen. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk, per email zijn we altijd bereikbaar, onze excuses voor het ongemak!

Spijkerschorten

Spijkerschorten

Wanneer u tijdens het klussen uw handen vrij wil hebben, maar toch alle materialen binnen handbereik wil houden is een spijkerschort de oplossing voor u! Hier kunt u kleinere dingen in opbergen zoals spijkers, krammen of schroeven. In de meeste spijker schorten past ook prima een tang en sommige spijkerschorten hebben een hamerlus waardoor u makkelijk uw hamer aan het spijkerschort kunt 'hangen'. Bij Haxo zijn er spijkerschorten verkrijgbaar die gemaakt zijn van leer, polyester of canvas. Er zijn spijkerschorten te verkrijgen met 2 vakken of met 3 vakken. Door deze verschillende keuzes is er voor u altijd een geschikt spijkerschort te vinden op Haxo.nl.

Tips bij kopen van een Spijkerschort

Lees voordat u een spijkerschort koopt eerst deze tips, zodat u voor uw situatie het juiste spijkerschort besteld.
- Let goed op het materiaal waarvan het spijker schort is gemaakt
- Kijk goed naar het aantal vakken wat er in de spijkerschort zit
- Bedenk of u een hamerlus nodig heeft en kies vervolgens een spijkerschort met of zonder hamerlus

Alle spijkerschorten verkrijgbaar bij Haxo zijn voorzien van een riem waarmee u het spijkerschort om uw middel kunt bevestigen.