Toiletbrillen

Toiletbril kopen

Wil u uw toilet een nieuwe look geven? De makkelijkste en snelste manier is waarschijnlijk uw toiletbril vervangen, hierdoor lijkt u toilet al direct anders terwijl het slechts een kleine moeite is. Bij Haxo zijn er verschillende  Dit kan erg makkelijk en snel door uw toiletbril te vervangen. Om de prijs hoeft u het ook zeker niet te laten, bij Haxo heeft u al een nieuwe toiletbril in huis vanaf €12,49+verzendkosten.

Verschillende toiletbrillen

Haxo heeft zorgvuldig een compleet assortiment samengesteld, zo zijn er verschillende materialen verkijgbaar; houten toiletbrillen en kunststof toiletbrillen. Beide materialen zijn verkrijgbaar in de zogenaamde close en slow close varianten. Close betreft de "normale" toilet bril, terwijl als u kiest voor slow close de wcbril uit zichzelf langzaam zal zakken in plaats van dat deze direct op de toiletpot valt. Ook zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar bij Haxo, zoals bijvoorbeeld: Wit, camee, beige, caramel en diverse motieven.

Bevestigingsset en buffersets

Naast deze verschillende toiletbrillen zijn er bij Haxo ook diverse bevestigingssets en buffersets verkrijgbaar. Wanneer u een toiletbril bestelt bij Haxo zal er altijd een bevestigingsset bijzitten. De bevestiginsset en buffersets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen waardoor er altijd een geschikte bevestigingsset of bufferset is voor uw toiletbril. Bestel uw set makkelijk en snel bij Haxo.nl.

Klustip voor het bevestigen van uw toiletbril

Voor hulp bij het bevestigen van uw toiletbril klik hier.