Efficiënte vierkanten potten met een natuurlijke uitstraling voor in uw tuin!

Vierkante bloempot

Zet u de tuin graag vol met bloemen en planten en houdt u van strakke lijnen? Dan vindt u een geschikte vierkante bloempot bij Haxo. Wij hebben prachtige met aardse kleuren die gemaakt zijn van een duurzame mix van kunststof en steen. Dankzij het lichte gewicht is een vierkante bloempot uit het ruime assortiment van Haxo gemakkelijk te verplaatsen.

Vierkante bloempot buiten

Wilt u uw bloemen en planten in uw tuin laten plaatsen? Dan hebben wij een vierkante bloempot die u buiten kunt laten staan voor u. De potten uit de Artstone en Ter Steege collecties kunnen tegen vorst en hebben een handig drainagesysteem. Dit zorgt ervoor dat overtollig water kan worden opgevangen in het waterreservoir. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw planten verzorgen in deze vierkante bloempot.

Zwarte vierkante bloempot

Voor een duidelijk contrast met uw kleurrijke bloemen hebben wij een zwarte vierkante bloempot. Een bloempot van Ter Steege of Artstone heeft een natuurlijke uitstraling en past in iedere tuin. De vierkante top loopt schuin af naar beneden. Het model van Capi is 30 x 30 x 30 cm en breukbestendig. U kunt deze zwarte vierkante bloempot zowel in de woonkamer als in uw tuin plaatsen.

Vierkante bloempot kopen

Als u niet kunt wachten om uw tuin op te vrolijken kunt u eenvoudig online een vierkante bloempot kopen bij Haxo. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor in uw Tuin! Kijk ook eens bij onze diverse Bloempotten en plantenbakken. Bij Haxo kunt u een vierkante bloempot kopen die wij uit voorraad leveren. Bestel snel en dan kunt u binnen enkele dagen aan de slag in uw tuin!