Vergroot de zichtbaarheid van de vissen in uw vijver en gebruik vijversubstraat! Deze speciale aarde kan in uw vijverfilter worden geplaatst. Vijversubstraat bestaat uit speciale poriën waarin micro-organismen zich gemakkelijk kunnen nestelen. Deze breken organisch materiaal af en zorgen voor een natuurlijk evenwicht. Dit bevordert op zijn beurt weer zuiver en helder vijverwater.

De volgende producten hebben een langere levertijd:

Vijversubstraat

Vijversubstraat

Er zijn twee soorten substraat voor uw vijver: bodemsubstraat en plantsubstraat. Een bodemsubstraat is speciaal bedoeld voor de bodem van uw vijver of voor uw vijverfilter. Het bevordert de ontwikkeling van micro-organismen, zodat deze op hun beurt een natuurlijk evenwicht scheppen.

 

Vijversubstraat of bodemsubstraat? 

In onze webwinkel verkopen wij bodemsubstraat van Premium Substrate en Superalite. Premium Substrate is luchtige vijveraarde. Bacteriën kunnen zich hier uitstekend aan hechten, zodat er binnen enkele maanden een gezond natuurlijk evenwicht wordt bereikt. Premium Substrate kan ook uitstekend als inpotmateriaal of filtermateriaal gebruikt worden. Superalite is bedoeld voor een spectaculaire groei, zodat na drie maanden al sprake is van een stabiel natuurlijk evenwicht!

Pond Soil is meer in het bijzonder ontwikkeld voor waterlelies en moerasplanten. De aarde heeft een extra open structuur ter bevordering van de watercirculatie. Bovendien zijn er voldoende mineralen en sporenelementen voor een optimale groei van uw waterlelies en moerasplanten.

 

Vijversubstraat aanbieding

Het vijversubstraat van vijverbenodigdheden is verkrijgbaar in zakken van 10, 20 of soms 35 liter. Hoe groter de zak, hoe groter uw voordeel!

 

Vijversubstraat kopen

Geef u vijver de extra aandacht die deze verdient en profiteer van de expertise van vijverbenodigdheden! Wij zorgen voor een snelle levering!