Een vijverfilter zorgt voor een vijver met schoon en helder water en gezonde vissen. Eerst filtert de vijverfilter het water mechanisch met een UVC-lamp die algen doodt en een filter die vuildeeltjes tegenhoudt. Het water wordt verder ook biologisch gefilterd. Een speciale kamer met filterkool zuivert het water, terwijl een andere kamer plaats biedt aan bacteriën die afvalstoffen en organisch materiaal omzetten in voedingstoffen.

Vijverfilter

Vijverfilter

De vijverfilter wordt naast de vijver geplaatst en moet worden aangedreven door een vijverpomp. De Velda Internal Venturi combineert de pomp en filterfunctie in één apparaat en voorziet de vijver eveneens van extra lucht! Deze vijverfilter is klein en handzaam en is met name geschikt voor kleine vijvers of ter ondersteuning van andere filtersystemen.

 

Vijverfilter kopen

Haxo heeft vijverfilters van verschillende topmerken als Velda en Hozelock. Om het voor u nog eenvoudiger te maken verkopen wij ook vijverfilter sets. Een filterset is een compleet systeem waarvan alle onderdelen met zorg bij elkaar zijn gezocht. U kunt direct aan de slag! Vijverfilter kopen? Haxo zorgt voor een snelle levering. Heeft u vragen over een vijverfilter? Neem contact op met onze klantenservice! Onze collega's staan elke werkdag voor u klaar met een gedegen advies!