WC Deurbeslag

Wanneer alle deuren in huis voorzien zijn van mooi deurbeslag, dan kan het kleinste kamertje natuurlijk niet ontbreken. Bij Haxo.nl kunt u dan ook terecht voor een speciaal assortiment WC deurbeslag. Hierdoor kunt u uw toilet helemaal één maken met de rest van uw woning. Binnen het assortiment heeft u keuze uit verschillende stijlen en soorten WC deurbeslag, waardoor er altijd wel iets bij zit wat bij u past.

Stijlvol deurbeslag voor het kleinste kamertje

Het mag dan wel het kleinste kamertje van uw huis zijn, het hoeft er zeker niet saai te zijn. Met het WC deurbeslag van Haxo tovert u uw toilet in een handomdraai om tot een stijlvolle plek. Daarnaast zorgt het deurbeslag er ook voor dat u met een gerust hart naar de wc kunt, zonder dat u bang hoeft te zijn voor pottenkijkers. Bij het WC deurbeslag hoort namelijk een slot, waardoor u de WC eenvoudig op slot kunt doen. Alle producten van Haxo voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden tegen een scherpe prijs verkocht in onze webshop. Hierdoor bent u verzekerd van een goede koop voor uw toilet.

Ons assortiment WC deurbeslag

Binnen het assortiment deurbeslag voor de WC heeft u genoeg keuze voor uw WC deuren. U kunt dan ook kiezen uit verschillende stijlen, materialen en kleuren. Heeft u een modern interieur en wilt u dat doortrekken naar het toilet? Dan is het WC deurbeslag in het zwart hier een echte aanvulling op. Houdt u juist meer van klassieke elementen in uw woning? Kijk dan eens naar het antieke WC deurbeslag. Daarnaast kunt u ook kiezen of u voor ronde vormen wilt gaan of juist voor hoekige vormen. Het deurbeslag is er in verschillende soorten. Denk hierbij aan een versie waarbij zowel de deurkruk als het slot op één deurschild zit, maar ook aan een versie waarbij deze twee gescheiden zijn op twee aparte rozetten. Ook dit draagt bij aan de uitstraling van de WC deur. Kortom, genoeg keuze om van uw WC deur iets bijzonders te maken.

Bij Haxo.nl heeft u keuze uit een breed assortiment WC deurbeslag

WC deurbeslag online kopen bij Haxo.nl

Wanneer u uw WC deur veilig af wilt kunnen sluiten, dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment WC deurbeslag vindt u allerlei verschillende soorten en stijlen deurbeslag voor de WC deur. Naast deurbeslag voor de WC, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten deurbeslag. Denk hierbij aan een deurdranger, veiligheidsbeslag en deurstoppers. Bij Haxo.nl hechten wij erg veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kwaliteit betaalbaar blijft. Daarom hebben de producten een scherpe prijs.

Deurbeslag voor de WC kopen doet u bij Haxo.nl

Contact, informatie & advies

Bij Haxo koopt u eenvoudig uw WC deurbeslag online via de webshop. De levering van onze producten vindt meestal plaats binnen 2-4 werkdagen, mits de producten op voorraad zijn. Wanneer uw bestelling boven de €49,- is, dan bezorgen wij de bestelling gratis bij u thuis. Heeft u vragen over het deurbeslag voor de WC of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en kunnen u advies geven.