Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive RVS 3.0 mm Dik

Merk:
Wovar
Artikelnummer:
W.52900
Materiaal:
A2 RVS
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

4,99 4,12 excl. btw


Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive RVS 3.0 x 30 mm - 200 Stuks
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

6,99 5,78 excl. btw
4,99 4,12 excl. btw
Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive RVS 3.0 x 20 mm - 200 Stuks
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

5,50 4,55 excl. btw
Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive RVS 3.0 x 25 mm - 200 Stuks
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

5,99 4,95 excl. btw

Totaal voor dit product

U heeft hiernaast nog geen producten geselecteerd.

Productomschrijving Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive RVS 3.0 mm Dik

  • Wovar, kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Schroef met snijpunt

De Wovar spaanplaatschroeven pozidrive RVS 3.0mm worden geleverd in verpakkingen van 200 stuks. Door de scherpe punt aan deze schroef draait deze gemakkelijk in het hout. Hierdoor is voorboren vaak niet nodig. De spaanplaatschroeven hebben een platverzonken kop en zijn gemaakt van A2 RVS. Dit betekend dat de spaanplaatschroeven roestbestendig zijn onder normale omstandigheden. Voor deze schroeven wordt een pozidrive 1 (PZ1) bitje aanbevolen.

Voor welke soorten hout zijn spaanplaatschroeven geschikt?

Spaanplaatschroeven zijn geschikt voor de meeste soorten hout. De spaanplaatschroef wordt ook wel de universele schroef genoemd en zijn daarom niet alleen geschikt om te gebruiken in spaanplaten. Door de scherpe punt aan deze spaanplaatschroef zal deze gemakkelijk het hout in draaien. U hoeft hierdoor minder druk op de schroef te zetten. Spaanplaatschroeven zijn niet geschikt om in hardhout te draaien. Hiervoor worden sterkere schroeven geadviseerd zoals vlonderschroeven.

RVS schroeven

RVS spaanplaatschroeven zijn gemaakt van het zogenaamde A2 RVS. A2 RVS is een roestbestendige staalsoort voor de meeste omgevingen. Dit betekend dat deze schroeven niet zullen gaan oxideren in normale omstandigheden. In agressieve omgevingen zoals een zeeklimaat of industrieatmosfeer zal de schroef wel kunnen gaan oxideren. 

Schroefkopmodel

Er zijn verschillende soorten spaanplaatschroeven met verschillende koppen en aansluitingen. De meest gangbare kop van spaanplaatschroeven is de platverzonken kop. De platverzonken kop zal zichzelf in het hout verzinken waardoor de schroef niet boven het hout uitkomt. Ook is er de bolkop spaanplaatschroef. De bolkop spaanplaatschroef heeft een bolle kop die uit het hout komt. Deze valt dus niet helemaal weg in het hout.

Schroefaansluiting

Er zijn twee veelgebruikte aansluitingen bij spaanplaatschroeven. Dit zijn de torx en pozidrive aansluiting. Een pozidrive aansluiting is de meest gebruikte aansluiting. De spaanplaatschroeven pozidrive bestaan daarom ook al vele jaren. De spaanplaatschroeven torx zijn de laatste jaren steeds meer aan het opkomen. De torx kop heeft de vorm van een ster en biedt volgens bouwvakkers meer grip. Deze aansluiting is handig wanneer u in hardere houtsoorten wilt boren.

Welke machine moet ik gebruiken voor deze schroef?

Om spaanplaatschroeven in het hout te draaien adviseren wij een accu schroef-/boormachine. Voor langere schroeven adviseren wij een boormachine die in twee standen kan werken. Langere schroeven kan je dan met een laag toerental het hout in draaien. De boormachine heeft dan meer kracht en zal minder snel over de schroefkop heen draaien.

Ook voor spaanplaatschroeven van andere merken bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier onze gehele collectie spaanplaatschroeven! Benieuwd geworden naar alle schroeven van Wovar? Bekijk dan hier de gehele Wovar collectie


Kenmerken Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive RVS 3.0 mm Dik

Merk
Wovar
Barcode
8711517529008
Verpakking
200 Stuks
Materiaal
A2 RVS
Lengte
16 mm
Breedte
3.0 mm
Schroefkopmodel
Platverzonken kop
Schroefuitvoering
Pozidriv PZ1