Bent u niet zo van felle kleuren, dan is een zwarte bloempot ideaal voor u. Haxo.nl heeft een breed aanbod op het gebied van zwarte bloempotten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wist u dat er zelfs binnen de zwarte variant nog verschillende kleuren zijn? Combineer deze potten op de juiste manier en de kleur zwart hoeft helemaal niet saai te zijn.

Zwarte Bloempot

Soorten en maten

Of u nu ronde, ovale of vierkante bloempotten in het zwart wilt, bij Haxo verkopen we ze allemaal. Naast vormen, zit er ook variatie in de materialen, kleuren en verkopen wij verschillende merken. Zo kunt u een stuk verder kijken dan de standaard ronde bloempotten en is er voor iedereen een originele bloempot in het zwart.

Materialen

Zwarte bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Hierbij kunt u kiezen uit kunststof, metaal en kunststof- steenmix. Heeft u een interieur of tuin die robuuste elementen bevat, dan kunt u kiezen voor de bloempotten van kunststof- steenmix. Deze hebben een wat meer robuuste look. Bent u meer van strak en eenvoudig, kies dan voor de kunststof variant.

Merken

Ieder merk heeft zijn eigen eigenschappen en kenmerken, daarom verkopen wij bij Haxo meerdere merken zwarte bloempotten. De merken die wij in ons assortiment hebben zijn Artstone, Capi Europe, TS en Ter Steege. De potten van Artstone hebben over het algemeen een wat meer natuurlijke look. Dit komt omdat deze bij wijze van spreken gestukt lijken. De potten van Capi en Ter Steege daarentegen hebben een meer vlakke look en zijn daarmee wat strakker.

Kleuren

Binnen de zwarte bloempotten heeft u ook nog keuze uit verschillende kleuren. Zo heeft u naast zwart ook keuze uit zwartgrijze en grijze bloempotten. Hierbij kunt u denken aan de kleur antraciet, dit is net geen zwart maar ook geen grijs. Deze kleur valt dan ook onder zwartgrijs.

Bloempotten zwart voor binnen en buiten

Of u nou op zoek bent naar bloempotten voor binnen of naar bloempotten voor buiten, de kleur zwart is in beide gevallen mogelijk. Veel van de potten zijn geschikt voor buiten. Toch zijn er bepaalde materialen die het buiten helaas niet lang gaan redden. Zo zijn zeegras en textiele potten meer geschikt voor binnen omdat deze niet echt weersbestendig zijn. Let hier op als u van plan bent om een pot aan te schaffen.

Creatief met zwarte bloempotten

De kleur zwart is een erg goede basis om mee te combineren. U kunt de kleur combineren met totaal andere kleuren, maar u kunt ook de verschillende kleuren zwart goed met elkaar combineren. Wilt u een leuk hoekje creëren? Kies er dan voor om verschillende kleuren en vormen bij elkaar te zetten. Creatief tuinieren hoeft niet moeilijk te zijn. Over creatief gesproken, heeft u al een andere kleur pot in huis waar u op uitgekeken bent? Dan kunt u ook zelf deze bloempot zwart maken. Dit kunt u doen door gebruik te maken van een spuitbus of een geschikte verf.

Zwarte bloempotten online kopen

Wilt u een zwarte bloempot kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat potten in allerlei soorten en maten, waardoor wij voor iedereen een passende variant kunnen leveren. Bij Haxo.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we ook dat kwaliteit betaalbaar moet blijven. Alle bloempotten in het zwart uit ons assortiment voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Een zwarte bloempot kopen doet u bij onze webshop.

Meer informatie

Bij Haxo.nl kunt u terecht als u een zwarte bloempot wilt kopen. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment als het gaat over de verschillende vormen bloembakken. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor ovale bloempotten, maar ook voor rechthoekige bloempotten. Heeft u vragen over onze zwarte bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Bij Haxo kunt u terecht voor diverse binnen bloempotten