Gardena spuitpistool

Schoonmaken of besproeien, met een Gardena spuitpistool kunt u in beide gevallen uit de voeten. De collectie tuinspuiten van Gardena is compact en tegelijk comfortabel in gebruik. De handgreep van de spuitpistolen is voorzien van een handige anti-sliplaag. De spuitmond van de Gardena spuitpistool is eenvoudig verstelbaar zodat u gemakkelijk kunt wisselen tussen een sterke, harde straal en een mildere sproeinevel. U kunt bij Haxo kiezen uit een ruim aanbod aan rechte, compacte tuinspuiten en een comfortabel spuitpistool. Voor het besproeien van uw gazon is er ook een ruim aanbod Gardena sproeiers.

Gardena spuitpistool reguleerbaar Premium

Het beste jongetje in de tuinspuitklas is de Gardena spuitpistool reguleerbaar Premium. De combinatie van robuust metaal en kunststof enerzijds en de zachtere anti-slip elementen anderzijds maken dit pistool ergonomisch en comfortabel. Tegelijkertijd kan dit pistool tegen een stootje. Het design is stijlvol en modern. De Gardena spuitpistool reguleerbaar Premium heeft een regelbare spuitmond en de waterdruk is eenvoudig in te stellen. Voor nog milder gedoseerde waterstralen kunt u ook de Gardena broes overwegen. Ook die is verkrijgbaar in de stijlvolle premium variant! Bij Haxo kunt u eenvoudig online bestellen. Betalen kunt u online doen maar ook betaling achteraf op factuur behoort tot de mogelijkheden.

Gardena spuitpistool Classic

Wilt u de spuitpistolen van Gardena eens uitproberen? Dan raden wij bij Haxo graag de Gardena spuitpistool Classic aan. Dit is een kleine, compacte waterspuit met een softgrip impulshendel en een handige vastzetknop. Met deze knop kunt u de hendel vastzetten zodat het water achter elkaar door blijft stromen. De waterdoorvoer is eenvoudig in te stellen met een draaimechanisme. De Gardena spuitpistool Classic heeft een innovatieve technologie die beschermt tegen winterkou en vorst. Zoekt u naast een spuitpistool voor grote oppervlakten nog een oplossing voor uw kwetsbaarste planten? Dan zijn de Gardena plant- en drukspuiten misschien een passende oplossing voor u.