Gardena PowerMax

Wanneer u het gazon wilt maaien, is een wendbare grasmaaier een echte uitkomst. De Gardena PowerMax is een lichtgewicht elektrische gazon maaier die u moeiteloos kunt voortbewegen. De speciale graskammen aan de zijkant maken het bovendien mogelijk om zeer dicht langs muurtjes en randen te maaien zonder dat u de machine beschadigt. Ondanks het geringe gewicht is de Garden PowerMax uitgerust met een krachtige 1200, 1400, 1600 of 1700 W motor.

Ook de maaihoogte kunt u naar eigen wens instellen door te kiezen voor een van de vijf maaistanden die de Garden Powermax rijk is. Na afloop hoeft u het afgemaaide gras niet meer aan te harken, want het gras wordt tijdens het maaien opgevangen in en reservoir met een inhoud tot wel 50 liter. Bij Haxo bestelt u de Gardena PowerMax voordelig en profiteert u van een snelle levering.

Gardena PowerMax 32e

De dubbelgeharde en met enorme precisie geslepen messen van de Gardena PowerMax 32e doen hun werk zowel bij droog als bij nat gras. De grasmaaier is ergonomisch ontworpen met de bediening aan de bovenzijde, zodat u de machine zonder te bukken met de hand kunt aan en uitschakelen. De duwboom bevindt zich om  en nabij de heuphoogte, maar is inklapbaar voor een efficiënte opslag. Het transporteren van de Gardena PowerMax 32 is eenvoudig dankzij het draaggewicht van slechts 8,3 kilo. De centrale draaggreep maakt het tillen bovendien gemakkelijker. Wilt u ook niet alleen ergonomisch uw gras inkorten, maar ook uw bomen en struiken snoeien en de rest van uw tuin in orde maken? Naast de Gardena PowerMax 32e hebben wij ook een ruim assortiment Gardena tuingereedschap!