Hozelock Tricoflex

Heeft u er ook zo’n hekel aan als de watertoevoer van uw tuinslang stokt omdat de slang gedraaid is? Met Hozelock Tricoflex is dat voor altijd verleden tijd!

Deze unieke, lichtgewicht slang is zo gemaakt dat hij niet knikt en torsievrij is. Dit betekent dat de slang niet draait. De buitenlaag van de Tricoflex is robuust en schuurbestendig en zo glad dat hij soepel over elke ondergrond kan glijden. Het maakt daarbij niet uit of hij over tegels, gras of aarde gaat. Bovendien is de Hozelock bestand tegen UV en vorst, waardoor u de slang in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Het oprollen en ontrollen van de Hozelock Tricoflex slang gaat soepel en gemakkelijk zodat hij ook gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld de Hozelock slangwagen of  de Hozelock slanghaspel. Zo vergroot u het bereik van uw tuinslang aanzienlijk zonder dat de watertoevoer beïnvloed wordt.

Hozelock Tricoflex tuinslang

Vooral in de tuin is het prettig dat de Hozelock Tricoflex tuinslang niet knikt of verdraait. Zo houdt u te allen tijde een constante watertoevoer. Bij de fabricage is geen gebruik gemaakt van zware metalen of weekmakers, dus u maakt met de Tricoflex een milieubewuste keuze.
Besluit u de Hozelock Tricoflex tuinslang te kopen, dan krijgt u jarenlange garantie, tot maximaal 30 jaar! In de specificaties staat vermeld welke garantie bij uw exemplaar wordt toegekend.
Bij Haxo vindt u een breed assortiment van het merk Hozelock. Naast de Tricoflex, kunt u ook bij ons terecht voor handige Hozelock tuinslang koppelingen. Handig om uw tuinslang uit te breiden met accessoires. U kunt in onze webwinkel eenvoudig uw keuze maken en bestellen, betalen kan direct online of achteraf op factuur. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden!