Hozelock tuinslang koppeling

Heeft u een tuinbewateringsysteem waaraan u meerdere tuinslangen wilt koppelen? Dan is het Hozelock tuinslang koppeling assortiment van Haxo misschien iets voor u! U vindt hier allerhande slangaccessoires, zoals slangstukken (met en zonder waterstop), kraanstukken en nog veel meer! Het grote voordeel van ons Hozelock tuinslang koppeling aanbod is dat het niet alleen te combineren is met Hozelock tuinslangen zoals de Hozelock Gardenflex en de Hozelock Tricoflex, het is ook te gebruiken in combinatie met andere tuinmerken zoals het Duitse topmerk Gardena. Bekijk het uitgebreide aanbod en maak een keuze die bij uw systeem past.

Hozelock tuinslang koppeling kopen

Wilt u een Hozelock tuinslang koppeling kopen voor een speciaal systeem, zoals de Easy Drip? Dan kunt ook terecht bij onze uitgebreidere Hozelock koppelingen sectie. Hier vindt u ook speciale onderdelen voor uw vijversysteem.
Zoekt u iets specifieks of wilt u graag extra informatie voordat u overgaat tot het Hozelock tuinslang koppeling kopen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de Haxo Klantenservice. Zij helpen u graag!
Heeft u uw keus gemaakt, dan is bestellen gemakkelijk en snel. Betaling geschiedt online via iDEAL of Creditcard of per factuur. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk bij u thuis (of in de tuin) bezorgd.