Bent u opzoek naar een passende oplossing voor het omspitten van uw tuin? Voor het gemakkelijk losmaken van grond kunt u het beste gebruik maken van een tuinfrees. In ons assortiment vindt u tuinfrezen van het gerenommeerde merk Wolf Garten. Daarnaast heeft u de keuze uit tuinfrezen met benzine motor of elektrisch.

Tuinfrezen

Tuinfrees Wolf 

De tuinfrees Wolf is voorzien van een elektromotor van 1.400 Watt. Deze tuinfrees met elektromotor is uitgerust met een ergonomisch handgreep met softgrip, waardoor het voortbewegen van deze tuinfrees erg prettig wordt. Daarnaast is deze Wolf tuinfrees voorzien van extra geharde freesmessen, daardoor wordt het losmaken van grond een eenvoudig klusje!

Werkt u liever niet met snoeren? In ons assortiment vindt u ook de Wolf tuinfrees met benzinemotor. Deze robuuste en wendbare Wolf tuinfrees is voorzien van inklapbare transportwielen en biedt een werkbreedte van 40cm. Waardoor het losmaken van grond in uw tuin vereenvoudigd wordt!

Tuinfrees kopen

Met ons assortiment bodemwerking in uw tuin wordt zwaar werk een relatief licht klusje! Om uw planten en bloemen van een gezonde groei te voorzien, vindt u met onze tuinfrezen met tal van handige functies een passende oplossing. Een tuinfrees kopen doet u eenvoudig in onze webwinkel! Haxo hanteert de scherpste prijzen en zorgen daarnaast voor een snelle levering! Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder!