Een grasschaar is een tuingereedschap waarmee u het gras van uw gazon met de hand bij kunt knippen. Vaak wordt de schaar gebruikt voor het knippen van de kanten van het gazon. De grasschaar beschikt over een verzet, waardoor de scharen dwars knippen en er vlak boven het gras geknipt kan worden.

Grasschaar

Grasschaar Gardena

Met de grasschaar Gardena Classic kunt u de graskanten nauwkeurig bijwerken. De ergonomische vorm van de handgreep maakt het snoeien erg eenvoudig. Zowel linkshandige als rechtshandige mensen kunnen comfortabel met deze schaar werken.

De Gardena grasschaar comfort plus beschikt over een 360 graden draaimechanisme, waardoor zelfs de moeilijkste grasranden gemakkelijk te knippen zijn. Door het draaimechanisme is het ook mogelijk dat zowel linkshandige als rechtshandige mensen comfortabel met deze schaar kunnen werken.

 

Grasschaar Wolf

De grasschaar Wolf Ri-LL is voorzien van een 180 graden draaibare snijkop, met nauwkeurig geslepen gegolfde bladen met anti-kleeflaag. Daarnaast beschikt deze grasschaar over een ergonomisch gevormde, gesloten handgreep en eenhands veiligheidssluiting. Met het gebruik van een Wolf Garten grasschaar wordt het knippen een eenvoudig tuinklusje.

 

Grasschaar aanbieding

Bij Haxo profiteert u van diverse aanbiedingen. Wanneer u uw gazon helemaal wilt verzorgen met een grasschaar kiest u bijvoorbeeld voor de grasschaar aanbieding! Dit is een krachtige grasschaar en gaat wel 50 minuten mee. Met een gewicht van slechts 0,5 kilogram is deze zeer goed hanteerbaar en daarmee ideaal voor het kleinere tuinwerk. Bij Haxo vindt u ook handige grastrimmers waarmee u moeiteloos de graskanten in uw tuin bijwerkt!