Met gazonranden van Haxo creëert u een strakke afscheiding tussen uw gazon, paden en bloemperken. De gazonranden worden eenvoudig zonder bevestiging in de grond geplaatst waarmee u wildgroei van gras en plantjes, en het verspreiden van wortels voorkomt. In onze collectie vindt u gazonranden van verschillende afmetingen en in diverse kleuren.

Gazonrand

Gazonrand kunststof

Voor een strak afgewerkte tuin zijn gazonranden een absolute vereiste. Met een gazonrand kunststof houdt u gras, aarde, grind en plantjes op de plek waar deze horen. De gazonrand plaatst u eenvoudig met behulp van een rubberen hamer en een spade in de grond. Maak allereerst een gleuf met een spade. Daarna plaatst u de gazonrand in de gleuf tot in de gewenste diepte en timmert u deze stevig in de aarde.

Gazonrand kopen

Bij Haxo heeft u ruime keuze in diverse afmetingen gazonranden. In onze collectie vindt u een gazonrand van 5, 9 en 15 meter breed. De hoogtes variëren tussen 9 en 25 cm. Voor een onopvallende gazonrand zijn de kleuren groen of zwart de ideale oplossing. Wilt u uw gazon een unieke omlijsting geven? Dan is de terracotta gazonrand uit ons assortiment een uitstekende optie. Bestel uw gazonrand eenvoudig online in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!