Gazon onderhoud

Met de mooie dagen op komst wilt u vast en zeker genieten van uw gazon. En natuurlijk moet deze er mooi groen uitzien! Daarom is het belangrijk dat u goed uw gazon onderhoud. Een aantal stappen zijn erg belangrijk in het onderhouden van uw gazon:

Gazon onderhoud – graszaad

Voor een mooi groen, onderhouden gazon kiest u voor graszaad van Haxo! De ligging van uw gazon en de functie die u voor uw gazon voor ogen heeft bepalen welk graszaad u nodig hebt. Haxo heeft voor uw gazon onderhoud – graszaad, dat het beste past bij uw gazon! Heeft u bijvoorbeeld een gazon dat voornamelijk gelegen is in de schaduw? Dan raden wij u graszaad schaduwgazon aan! Heeft u spelende kinderen die vaak op uw gazon aan het voetballen zijn? Dan kunt u het beste kiezen voor graszaad speelgazon.

Gazon onderhoud – gazonbemesting

Ook zijn er andere mogelijkheden om uw gazon goed te onderhouden. Bij Haxo vindt u onder andere voor uw gazon onderhoud – gazonbemesting. Gazonbemesting bevat uitgebalanceerde meststoffen en deze stoffen zorgen voor een optimale groei en een gezonde kleur van uw gras. In ons gazonbemesting assortiment vindt u verschillende soorten gazonmest voor diverse toepassingen!