Heeft u een gezellig terras in uw tuin waar telkens onkruid opduikt tussen de tegels? Voor een strak terras kiest u voor een onkruidbrander van Haxo.nl. Hiermee verwijdert u snel, eenvoudig én milieuvriendelijk ongewenste plantjes van uw terras, paadjes, oprit of bloembed. De onkruidbrander verhit heel kort het onkruid waardoor het uitdroogt en u het enkele dagen later eenvoudig kunt wegvegen! Laat de zomer maar komen!

Onkruidbranders

Elektrische onkruidbrander

Bent u op zoek naar een manier van onkruid bestrijden waarmee u langdurig van onkruid verlost bent? Dan is de elektrische onkruidbrander een ideale oplossing. Met een elektrische onkruidbrander verwijdert u moeiteloos het onkruid van uw terras, oprit, paadjes of bloembed. Omdat de elektrische onkruidbrander werkt met een thermische schok in plaats van een vlam, kunt u zeer nauwkeurig en efficiënt werken.

Onkruidbrander kopen

In het assortiment van Haxo vindt u diverse soorten onkruidbranders en de bijbehorende accessoires. U treft hier onder andere onkruidbranders die op gas werken. Met deze onkruidbranders kunt u eenvoudig, snel en zonder moeite onkruid op verschillende plaatsen wegbranden. Omdat de onkruidbrander op gas werkt, zit u niet vast aan een stroombron en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. En dat is erg handig wanneer u een grote tuin hebt! Wilt u liever direct het onkruid verwijderen? Dan zijn de onkruidstekers een uitstekende optie.

Onkruidbrander elektrisch

Onkruid weghalen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met een elektrisch aangedreven onkruidbrander. Met behulp van een thermische schok wordt onkruid in een handomdraai en effeciënt weggehaald. Heeft u nog vragen over het kopen van een elektrisch aangedreven onkruidbrander? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel helpt u graag verder!

Onkruidbranders

Met behulp van een onkruidbrander verwijdert u zonder moeite het onkruid van uw terras, voetpaden, oprit en bloembedden. Met onze onkruidbranders kunt u zonder dat u op uw knieën hoeft of gebruik moet maken van chemische bestrijdingsmiddelen het onkruid wieden voor een goed bijgewerkte tuin. Naast onkruidbranders vindt u ook klein tuingereedschap waarmee u snel onkruid verwijdert. Bestel één van de handige en milieuvriendelijke onkruidbranders bij Haxo.nl en profiteer van onze snelle levering!

Onkruid groeit het hele jaar door en kan op het gazon, tussen de bloemperken en tussen de tegels van uw terras, oprit of looppad zitten. Het is vaak een moeizame en tijdrovende klus om onkruid met de hand te wieden. Maak daarom gebruik van een onkruid brander en reken preventief en langdurig af met onkruid! Zelfs op moeilijk bereikbare plekken kunt u met een onkruid brander het onkruid eenvoudig en snel verwijderen!

Onkruid brander gebruiken

Met een onkruidbrander kunt u onkruid verwijderen op plekken die normaal gesproken lastig en tijdrovend zijn om onkruid te verwijderen. Denk hierbij aan onkruid tussen tegels en stenen. Met een onkruid brander kunt u heel nauwkeurig en efficiënt onkruid verwijderen door het zwaar te verhitten. Met de Piezo ontsteking kunt u de onkruidbrander eenvoudig aansteken. Met de vlam kunt u het onkruid zwaar verhitten, waardoor het vocht gaat uitzetten in de cellen van de onkruidplant en deze uiteindelijk kapot springen. Het grote voordeel van een onkruid brander is dat het onkruid na drie dagen is uitgedroogd en u het heel eenvoudig en snel weg kunt vegen met een bezem. Zo bent u voor een lange tijd verlost van het onkruid tussen uw tegels! Geen gedoe met meer krabbers en chemische middelen. 

Onkruid brander online

Voordat u aan de slag gaat met een onkruid brander, is het van belang dat u de juiste hoeveelheid gasbussen in huis haalt. Voor iedere type onkruid brander bestaan er verschillende type gasbussen. Hierbij is het van belang dat u bij het aansluiten van de gasbus op de onkruidbrander deze aandraait tot dat u een klik hoort. Zodra u deze klik hoort is de gasbus op de juiste manier aangesloten en kunt u de vlam ontsteken door middel van de ontsteker op de steel van de onkruid brander. Wordt de vlam niet ontstoken? Dan in de gasbus naar alle waarschijnlijkheid niet goed aangesloten. Een onkruidbrander werkt is dit geval namelijk niet goed. 

Gas- of elektrische onkruid brander

Een onkruid brander is een milieuvriendelijke manier om onkruid preventief en voor lange tijd te verwijderen uit uw tuin. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van chemische middelen en afvalstoffen. U heeft de keuze uit diverse soorten onkruid branders. Onkruid branders op gas en elektrische onkruidbranders. Het verschil tussen een elektrische,- en gas onkruid brander is de manier waarop de vlam wordt ontstoken. Bij een gas onkruid brander wordt de vlam aangevoerd door een Butaan gasbus. Hiervoor dient u de gasbus te vervangen wanneer deze leeg is. Het onkruid wordt zwaar verhit waardoor het onkruid lang wegblijft. Van het merkSkandia en Campingaz hebben wij vergelijkbare gas onkruid branders in ons assortiment.Een elektrische onkruidverwijderaar is een nieuwe manier van onkruid wieden, gericht op het verwijderen van onkruid op elke plaatst in uw tuin. Met de elektrische onkruidverwijderaar wordt er geen gebruik gemaakt van gas of open vlam, waardoor u heel nauwkeurig en efficiënt kunt werken. De elektrische onkruidverwijderaar van Berthoud green Power maakt gebruik van een thermische schok, hierdoor wordt het onkruid zeer kort blootgesteld aan een hoge temperatuur van 600°C. De plantencellen binnen de onkruidplant sterven hierdoor af en drogen uit, waardoor u een paar dagen na de behandeling het onkruid eenvoudig en snel weg kunt vegen.

Onkruid brander kopen?

Wilt u een complete gas onkruid brander set kopen zodat u direct kunt beginnen met het weg branden van onkruid? Kies dan voor de Campingaz Onkruidbrander inclusief 2 Cartidges 450 gram, de Skandia onkruidbrander met drie Butaan gasbussen van 400ml of de Hendrik Jan onkruid brander set met drie gasbussen! Zo kunt u direct aan de slag!

Koop hiervandaag nog een onkruid brander online en reken langdurig af met het onkruid in uw tuin!