Waterornament Regina

swipe

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1387045
Materiaal:
Polyhars
Levertijd:

5-7 werkdagen

158,99 131,40 excl. btw


Productomschrijving Waterornament Regina

De waterornamenten van Ubbink zijn ware kunstwerken op zich. De speciale Acqua Arte collectie geeft uw tuin een bijzondere uitstraling. Het stromende water heeft een zeer rustgevend effect als u aan het genieten bent van een zwoele zomeravond.

Waterornamenten in uw tuin of op uw terras?

Het waterornament Regina wordt als complete set bij u thuis geleverd en is direct klaar voor gebruik. Geen lastige aansluiting, het enige wat u moet doen is een mooie plek in de tuin of op het terras uit te kiezen, en na het toevoegen van water het waterornament aansluiten op het net.

Het rustieke waterspel van het dit waterornament past uitermate goed in een klassieke tuin of vrolijke bloementuin. Het waterornament is gemaakt van het materiaal polyhars en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het waterornament zal zijn kleur behouden en de authentieke uitstraling past in iedere tuin.

Waterornamenten Ubbink

De waterornamenten van Ubbink zijn ware kunstwerken en echte eyecatcher in uw tuin. De afmetingen van het ornament zijn: 77 x 40.5 x 40 cm en wordt inclusief waterreservoir geleverd.

De pomp op het waterornament laat het water zachtjes in de emmer lopen waardoor vervolgens een nieuwe stroming ontstaat in de laatste emmer. Bent u op zoek naar een kunstwerk voor in uw tuin? Kies voor het waterornament Regina.

Kunst in uw tuin? Koop een waterornament!
 

Is dit niet het waterornament dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.


Kenmerken Waterornament Regina

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465870450
Materiaal
Polyhars
Afmeting
77 x 40.5 x 40 cm