Waterornament Halifax

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1387046
Materiaal:
Polyhars
Levertijd:

5-7 werkdagen

€ 169,00 155,00 128,10 excl. btw

Je bespaart 8%


Productomschrijving Waterornament Halifax

Verrijk uw tuin met een waterornament. Een waterornament is een waar kunstwerk voor in uw tuin en het zacht stromend water geeft een rustgevend effect. Het waterornament Halifax heeft twee kleine waterstromingen met in totaal 4 landelijke emmers.

Waterornament specificaties:

De afmetingen van het waterornament is 56.5 x 34.5 x 38 cm en is gemaakt van polyhars. Het voordeel van polyhars is dat het bestand is tegen alle weersinvloeden en verkleurd niet in de zon. Waterornament Halifax wordt als complete set bij thuis bezorgd en is direct klaar voor gebruik. De krachtige pomp, verwerkt in het eigen waterreservoir, stuwt het water gemiddeld met 350 liter per uur rond.

Waterornamenten in uw tuin

Wilt u graag meerdere waterornamenten in uw tuin plaatsen? De volgende waterornamenten zijn uitstekend met elkaar te combineren in uw tuin of op uw terras.

Waterornament Portland
Waterornament Tucson
Waterornament Las Vegas

Wacht niet langer met de aanschaf van uw ideale waterornament en bestel deze gemakkelijk online via Vijverbenodigdheden.net. Door de snelle en gratis levering bij u aan de deur heeft u geen omkijken naar de bezorging van het waterornament. Eenmaal in huis, kunt u direct beginnen met de plaatsing. Zo bent u nog voor de lente klaar en kunt u heerlijk genieten van het rustgevende stromende water van het waterornament.

Laat uw waterornament Halifax gratis bij uw thuisbezorgen!
 

Is dit niet het waterornament dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.


Kenmerken Waterornament Halifax

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465870467
Materiaal
Polyhars
Afmeting
56.5 x 34.5 x 38 cm