Waterornament Las Vegas

swipe

Merk:
Ubbink
Collectie:
Waterornamenten
Artikelnummer:
1387064
Materiaal:
Polyhars
Levertijd:

5-7 werkdagen

138,99 114,87 excl. btw


Productomschrijving Waterornament Las Vegas

Het waterornament Las Vegas heeft een zeer lange levensduur ondanks de nostalgische uitstraling. Het voordeel van dit waterornament is dat het gemaakt is van polyhars, wat zeer sterk is en niet wordt afgebroken door de natuur.

Ondanks het gebruik van polyhars past het landelijke waterornament uitermate goed in uw landelijke tuin of bloementuin. Het stromend water uit de zwengelpomp heeft een zacht geluid wat zeer rustgevend en ontspannen is. De waterpomp stuwt het water gemiddeld met 350 liter per uur rond en is zeer zuinig in gebruik.

Waterornament Las Vegas

De afmetingen van het waterornament zijn 80.5 cm x 42 x 36.5 cm. Bent u op zoek naar waterornament voor op uw terras of in uw tuin, welke eenvoudig in gebruik is en waarbij u tijdens het plaatsen geen handleiding nodig heeft? Kies dan voor het waterornament Las Vegas uit de Acqua Arte collectie. Dit waterornament is direct klaar voor gebruik wordt als complete set bij u thuis afgeleverd. U kunt kiezen of de aansluitsnoer boven de grond of onder de grond wil installeren.
Bent u op zoek naar een landelijk waterornament, voorzien van alle gemakken en een eenvoudige installatie? Kies dan voor het waterornament Las Vegas!

Vijverbenodigdheden.net uw online adres voor uw waterornamenten!
 

Is dit niet het waterornament dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment.


Kenmerken Waterornament Las Vegas

Merk
Ubbink
Collectie
Waterornamenten
Barcode
8711465870641
Materiaal
Polyhars
Afmeting
80.5 x 42 x 36.5 cm