Met een accu buxusschaar geeft u uw buxus de gewenste vorm en hoogte.  Het zware snoeiwerk wordt u op deze wijze uit handen genomen!

Accu Buxusschaar

Het bijwerken van uw haag wordt een zeer eenvoudige klus met een accu buxusschaar van Haxo. Zowel modellen met snoer als werkend op batterijen zijn bij ons volop verkrijgbaar. Aangezien voor onze klanten alleen het beste goed genoeg is, hebben wij alleen absolute topmerken in huis. Geef uw tuin precies het uiterlijk dat u wilt, letterlijk en figuurlijk in een handomdraai! U kunt de accu buxusschaar bovendien gebruiken met een mes van uw gewenste lengte.

Gardena accu buxusschaar

Wie multifunctioneel zegt, heeft het meestal over een Zwitsers zakmes. Minstens zo waarschijnlijk is dat een veelzijdige Gardena accu buxusschaar het onderwerp van gesprek is! Bij Haxo vindt u verschillende modellen die zowel voor uw gazon als uw buxushaag kunnen worden gebruikt. Dankzij de krachtige Lithium-Ion accu heeft u de mogelijkheid om net zo lang over uw klus te doen als nodig is, zonder dat er kabels in de weg zitten. Bovendien is een Gardena accu buxusschaar zeer ergonomisch en compact, waardoor opbergen een makkie wordt!

Wolf Garten accu buxusschaar

Waar het een zeer licht gewicht en een hoge efficiëntie betreft, kan praktisch geen enkele knipper op tegen een Wolf Garten accu buxusschaar. Zeker het Finesse 30 B model toont zich zeer wendbaar en ligt dankzij de softgrip goed in de hand. Bekijk het ruime assortiment van Haxo voordat u aan een snoeiklus begint. Ook voor een betrouwbare boomzaag bent u bij ons aan het juiste adres! Deze kunt u eenvoudig en voordelig samen met uw Wolf Garten accu buxusschaar in onze webwinkel bestellen.