Met de buxusscharen van Haxo kunt u eenvoudig uw buxushaag snoeien of de vorm geven die u wenst. Het maakt eigenlijk niet uit of u handmatig of elektrisch wilt snoeien, Haxo heeft een zeer uitgebreid assortiment met topmerken als Wolf en Gardena. Onze webwinkel heeft veel producten op voorraad, zodat wij onze buxusscharen snel kunnen leveren. Als u moeite heeft met het maken van de juiste keuze voor uw situatie, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Buxusschaar

Accu buxusschaar

Geef uw buxus de gewenste vorm en hoogte met een accu buxusschaar. Het mes van de accu buxusschaar heeft een optimale lengte waardoor precisiewerk vereenvoudigd wordt. Binnen een handomdraai kunt u een ander mes op uw accu buxusschaar zetten voor het bijwerken van de randen van uw gazon. U kunt een half uur tot drie kwartier onafgebroken snoeien met een accu buxusschaar van Gardena of Wolf.

Hand buxusschaar

Handmatig snoeien hoeft geen probleem te zijn met een hand buxusschaar van Haxo! Ter voorkoming van pijnlijke spieren en gewrichten hebben wij ervoor gezorgd dat onze buxusscharen ergonomisch zijn vormgegeven. Met de Wolf Hand buxusschaar gaat u nog een stapje verder, want deze is bovendien verstelbaar. Wolf denkt met u mee, zo ook bij de Wolf hand buxusschaar set .Bij deze set wordt een universele snoeischaar meegeleverd die geschikt is voor het precisiewerk en andere klussen zoals het snoeien van bloemen of dunne takken en buxusplanten.

Gardena buxusschaar

Compleet ergonomisch snoeien wordt wel heel gemakkelijk gemaakt met een elektrische buxusschaar. Zo kunt u zonder inspanning onafgebroken doorwerken tot u klaar bent met het snoeien. De Gardena accu buxusschaar  is een echt lichtgewicht buxusschaar van 3,4 kg. Bovendien geeft de handgreep extra grip, zodat u overal zonder moeite bij kunt.