Houtklover

Het ziet er altijd zo stoer en tegelijkertijd gemakkelijk uit, brandhout hakken. Nou, ga er maar aan staan en splijt die blokken vervolgens in mooie gelijke stukken met een bijl! Wilt u liever geen risico lopen slachtoffer te worden van rondvliegende spaanders? Dan is een gietijzeren houtklover precies wat u zoekt! U zet het hout erin, slaat erop met een hamer en u kunt door naar het volgende blok. Oftewel, er komt geen bijl aan te pas! Kies voor een handige houtklover om veilig en nauwkeurig uw brandhout te hakken.

Houtklover handmatig

Tegenwoordig gebeurt zo’n beetje alles machinematig. Ga maar na; in plaats van een traditionele kloofbijl te gebruiken, worden bomen nu geveld met een kettingzaag. Maar hoewel het proces van brandhout hakken nu een stuk gemakkelijker is, qua bediening werkt een houtklover nog steeds handmatig. Dit efficiënte gereedschap biedt u een gecontroleerde methode om veilig uw haard voorraad aan te vullen. De uitvoerende achter het geheel is echter nog steeds de mens. Hak met uw Haxo houtklover handmatig uw haardhout, zodat u toch nog kunt zeggen dat u dit helemaal zelf hebt gedaan!

Houtklover Kindling Cracker

Maak het u gemakkelijk met een behulpzame houtklover van Kindling Cracker! Deze is ontwikkeld in Australië; de merknaam betekent letterlijk ‘brandhout splijter’. De veiligste manier om dit gereedschap te gebruiken is het gebruiken van de voorgeboorde schroefgaten om het geheel goed vast te zetten. Om te voorkomen dat u splinters oploopt aan uw handen tijdens het hakken raden we een bezoekje aan de Haxo tuinhandschoenen winkel aan. En ook een hamer kunt u bij ons bestellen om uw houtklover van Kindling Cracker eenvoudig te bedienen.

Houtklover kopen

Met het grootste gemak en voor een scherpe prijs kunt u bij Haxo uw houtklover kopen! Bij ons vindt u al uw tuinbenodigdheden eenvoudig dankzij onze overzichtelijke website. Heeft u na het kloven van uw brandhout nog stukken of kleine takjes over? Dan deponeert u deze in een betrouwbare hakselaar, zodat u uw tuinpad ermee kunt vullen. Dit apparaat kunt u eenvoudig samen met uw houtklover kopen bij Haxo. Wij verzorgen een snelle verzending naar uw adres!